![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ama şuda var tümer e yapılan muameleden sonra ![]()
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sağda ekrem solda tuncay iki savascı mucadeleci iii oyuncular kulağa çok hoş geliyor olursa neden geldi demem olmazsa neden alınmadı demem | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adam zaten gelmez artık türkiyeye bazıları istemiyorda.bu adam çıkıp sahada topunu oynarmı oynar ne kadar savaşçı olduğunu bilmiyormusunuz ee bu adam siyah beyaz forma altında elinden geleni yapacaksa bundan daha iyi Beşiktaşlılık göremiyorum ben açıkcası.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istemiyoruz ama zaten o da gelmez Beşiktaş a adam fanatik ezikbahçeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hani bir laf vardir bilirmisiniz hepinize bu lafi hatirlatmak istiyorum izninizle buldunuzda bunuyonuz bence siz tuncayi alacaz ama istemeyeceksiniz oylemi herkez en basta oyle diyor ama sonra ya alindi bi kere mecburen destek olacaz falan ayaklarina yatiyor tuncay iyi futbolcu besiktasin aradigi adam gelirse mukemmel olur gelmesinide cani gonulden isterim bugun sorsalar topuzmu tuncaymi 50 kere tuncay
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu takımda kartal gibi asil ruhu olan oyuncu istiyorum ben. Ezik ruhlu adam istemiyorum. Konu dygsm tarafından (28-05-2009 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknik direktör Mustafa Denizli, küme düşen Middlesbrough'dan ayrılacak olan Tuncay Şanlı için yönetime "Maliyeti çok yüksek değilse transferi hemen bitirelim" dedi. Beşiktaş, Tuncay'ı paranın yanı sıra "Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacağın takıma gel" diyerek ikna etmeyi planlıyor. *** Şanlı Kartal! Tottenham'ın da peşinde olduğu Tuncay Şanlı için Mustafa Denizli, "Maliyeti uygunsa hemen bitirin" dedi. Görüşme haftaya Beşiktaş'ta Tuncay Şanlı operasyonu... FOTOMAÇ'ın dün manşetten duyurduğu haberin ardından harekete geçen siyah-beyazlılarda, başkan Demirören'den sonra teknik patron Denizli de onay verdi. Camianın önde gelen isimlerinin baskısı üzerine Tuncay ile temasa geçen Beşiktaş, yıldız futbolcuyu ikna turlarına haftaya başlıyor. İmza attırılacak İngiliz ekibi Middlesbrough'nun küme düşmesinin ardından satış listesine konulan Tuncay için kesenin ağzını açacak olan siyah-beyazlılar, genç futbolcuyu, "Şampiyonlar Ligi" kozuyla ikna etmeye çalışıyor. Önümüzdeki hafta başında genç yıldız ile bir araya gelecek olan Beşiktaş, anlaşma durumunda, Tuncay'a hemen imza attıracak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oynadığı takım önemli değil Cok yetenekli bir futbolcu Besiktasımıza cok katkı sağlar ama geçmişte yaptıklarınıda unutmak mümkün değil o yuzden baska transferlere yönelsek iyi olur gibime geliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |