Bazen istifa etmek erdemli bir davranış biçimidir.. | | Başkan DERTÖREN çapının bu kadar olduğu belli bir insan fazlası beklenemez hepimiz şunu atlıyoruz cebinden para vermiş olabilir ama kulubün gelir ve giderlerinden anlayan sağlam bir mali analiz içinde olsaydıda cebinden bir kuruş vermeseydi kimse ona demediki başkan kulube borç para ver diye,kendisi bu hareketi yaparak kendince fedakarlık yapıp takdir gördü sanıyor halbuki bunu birazda tersinden düşünelim ne malum cebinden kulube verdiği parayı kendisini sağlama almak için yapmadığını?Şunuda unutmamak gerekir yapılan bir iyilik için sürekli devamında "ben paramı alıcam"demekde bir kulüp başkanına yakışmıyor alacaksan paranı kasa sende istediğin zaman al ve nazikçe erdemli bir şekilde istifanı sun.Burada fazla geçmişi kurcalamak istemem ama lütfen bu sene çifte kupa aldık diyede inşallah....başkanın bize yaşattıklarını bir kalemde üstünü çizmeyelim çünkü seneye ne olacağını kestirmemiz imkansız.Ben başkanın birşeylerden ders aldığını falan sanmıyorum,M.Denizli'nin otoritesi ile ona fazla karışamamasından dolayı şimdilik işler yaver gittiği için ortalık süt liman ama bundan sonrası sakın tufan olmasın arkadaşlar.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |