![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Vallahi hatırlamıyorum sergen parmak hareketini felan ama yapmışsa ayıp etmiş . tekke ve gökdeniz o olayla ilgili cezalarını çektiler ömür boyu bedel ödetmek hoş değil şahsen gökdeniz i tercih ederim tuncay yerine ha şu da var gelse uyum sağlayabilirmi bilemiyorum . | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | emin ol taraftara karşı kısa zamanda sevdirir kendni bu dediğini nobre içinde diyorduk nobre canla başla oynayınca fikirler değişti aynen öyle olucasktır ben taraftarı değilim gelmesinin ama gelirsede bize faydalı olucağını bildiğim için yaa niye geldi demem
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular birleştirildi.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | futbolu tartışılmaz ama bize yaptıklarını unutmak mümkün değil
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gelmesine tamamen karşıyım , aşırı derecede fenerli bir futbolcu asla bu takım için canını dişine takarak mücadele etmez.E niye Middles da mücadele ediyor o zaman diyenler olabilir ama orası İngiltere Ligi savaşmayını dövüyorlar !Nobre konusu tamamen ayrı , adam Brezilya 'dan gelmiş ne fb yi tutar ne Beşiktaş ' ı ama giydiği formanın hakkını verir.Keza Rüştü , kaleciliğe ilk başladığında Beşiktaş ' a gelmiş ama Antalyaspor 'a geri yollamışlar ordan fener ' e yani onunda fenerli olduğu ne malum ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum Abi.Fakat Sivok çok sert bir faul yaptı ama o kadar da "ayağını kırmaya"çalıştığını sanmyıorum.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman kalsın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tuncaya mi kaldik...sacma haber..zaten tottenham veya blackburnle anlasacak gibi....alacaksak yaslanmadan nihati alalim... mesela nuri sahin i alalim...caner erkin i alalim, avrupada oynayan türk futbolculara yöneleceksek.....ya tuncay gelecegine özer gelsin...mehmet topuz gelsin...ardimizdan "fenerin tüm döküklerini topladilar...veya ikinci fener oldular" dedirtmeyelim..yeterince dedirttik zaten...eldeki fenerden gelenler yeter...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |