![]() |
Hakan İddaa'lı - Rüştü Kaleye Dönmek İstiyor Büyük ihtimalle Galatasaray derbisinde kaleyi koruyacak olan Hakan, "Geçit vermeyeceğim" dedi. Siyah-beyazlı oyuncu, "Rakibimizin hücum gücü çok kuvvetli. Ancak her geçen gün kaleye ısınıyorum. İstediğimiz sonucu alarak döneceğiz" ifadesini kullandı. |
Hakan'a Rüştü'den çok güveniyorum:) |
Bence Hakan Arıkan'a artık güvenilmeli Türkcell süper lig maclarında kaleyi koruyabilir |
Son maclarda cok guven verdi gercekten. Cokda azimli. |
salak salak goller yemede. |
kendine güvenmesi çok güzel normalden daha iyi olucağını gösterir bu inşallah güzel oynar bu maç ona iş düşeceğe bnziyor |
bı guvenemıyorum su hakan a ya ınsallah bızı yanıltır yıllarca korur bu kaleyı ama mumkun olsada Rüstü olsa kalede... |
bu macta Rüştüye ihtiyacmız var ve Manu macında umarım Rüştü oynar..! |
Alıntı:
|
rüştü derbide kaleye dönüyor http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm706173.jpg Deneyimli file bekçisinin, Süper Lig’deki Galatasaray sınavında kaleyi Hakan Arıkan’dan devralacağı, İnönü Stadı’ndaki Manchester United sınavında da forma giyeceği kaydedildi. Ağrılarını büyük ölçüde geride bıraktığını dile getiren Rüştü Reçber, “Artık kayıplara tahammülümüz kalmadı. Galatasaray ve Manchester United maçları bizim için büyük önem taşıyor. Hocam görev verirse, iğneyle de olsa seve seve forma giyerim” diye konuştu. |
Hakan da oynadığı takdirde , elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Kalecilere güveniyoruz. |
hakan iyidi yaw |
kalede sıkıntı Beşiktaş’ta kaleci sorunu kapıda. 36 yaşındaki Rüştü’nün sözleşmesini uzatmak için ağır davranan Siyah Beyazlı yöneticiler, ikinci kaleci Hakan Arıkan konusunda ise kararsız. İki kalecinin de sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması Siyah Beyazlılar’ı kara kara düşündürüyor. |
Hakan'a Güvenilmeli , Yada Yabancı Kaleci Transferi yapılmalı |
Hakan'a alternatif bir kaleci alınmalı |
hakan suan ilk 11 de oynayacak kapasıteye daha gelmedı zaman lazım bıraz daha ıyı bır kalecı alınmasından yanayım yoksa olacakları dusunmek ıstemıyorum.! kuszczak olabilir.! derbı yaklastıkca sıkıntı haberlerıde cogalıyo farkettımde yıldırma polıtıkası bumu acaba? |
hakan iyidir arkasında korcan ın durması lazım |
Hakan'a alternatif olursa iyi olur. |
bnce bu haber kolpa ama hakan iyidir rüştüde bir sene daha oynar diye düşünüyorum |
rüştünün yaşı geldi artk tamam belki uzatmazlar ama hakanın sözleşmesini uzatmaları lazım, güvenlmeli artk hakana, ama ona bi alternatif alınabilir |
manisalı kaleciyi geseye kaptırdık bir ara denizlisporun kalecisi gündemdeydi sonra ne oldu bilmiyorum sinan bolatı alabiliriz |
Yabancı kaleci alınmasın. Ben Hakan a güveniyorum. Yerli iyi bir yedek alınabilir. Hakan bütün eleştirilere rağmen kendini iyi toparladı ve geliştirdi. Artık oynadığı maçlarda ona çok güveniyorum. Tabi ara sıra hata yapacaktır. Ama Hakan Türkiyenin Rüştüden sonraki en iyi kalecisi bence. Gelecekte Rüştüyü bile gecebilir. Ben Volkan ı bile beğenmiyorum Hakanın yanında. |
Hakan a destek olalım. Hakan Beşiktata oymanaktan çok mutlu ve Beşiktaşı hepimizden çok seviyor belkide. O yüzden yapıcı eleştiriler yapalım ve inönüye çıktığı zaman çok fazla destek lazım ona. Böylece kendine daha çok güvenecektir. İkide birde Liverpol maçını hatırlatmayalım. Bir maçta bir takım kaleciyle 15 kere karşı karşıya kalıyorsa burada tek suçlu kaleci olamaz. Tabi o zaman daha tecrübesizdi. Şimdi bence harika bir kaleci oldu. Bazı eksikleri var, Türkiyede başka Hakan yok kıymetini bilelim... |
Hakan bu takımın as kalecisi olması gerekio artık ve güvenilmeli.. |
Ya onu kaçırdık bunu kaçırdık diyorsunuz da Hakan'da o düşünce ile geldi Beşiktaş'a bence hem Hakan hem de Rüştü ile sözleşme uzatılmalı. Hakan bu sene çok daha iyi oynuyor artık taraftarında sahip çıkması gerekiyor. Rüştü seneye oynamayacak olsa bile sözleşme yapılmalı Hakan ve Korcan'ın gelişmesi için çok yardımcı olur. |
hakan ve korcan yeter bıze |
Konular Birleştirildi. |
böyle maçlarda tecrübe gerek hakanada rüştüyede güveniyorum yinede.... kim geçerse formanın hakkını vericektir... |
Türkiye`de Saat: 14:53 . |