![]() |
madem tabata yedek kalcaktı niye 8 milyon euro verip aldk? |
tabata oynamalı..yoksa nasıl organize olcaz..kim top taşıyıp takıma yön verecek sahada..ne güne aldık tabata'yı ya...aman hocam yakma bizi.. :( |
Takım zaten 10 numara eksikliği çekiyor, Yusuf'ta sakat oynayamayacak.Tabata'nın bu maçta kesinlikle oynaması lazım.Yoksa pozisyona girmemiz çok zorlaşır.Ama ben Mustafa hocanın böyle bir hata yapacağını tahmin etmiyorum.Tabata sahada olacaktır.Önemli olan sakatların iyileşmesi.Nobre ve Bobo'nun derbiye yetişmesi zormuş, Nihat'ın da milli takımda sakatlığı var onunda durumu belli değil.Bir maça da tam kadro çıkamadık gitti. |
herkez sakat zaten kimi oynatıcaksın yedekte dursun die okadar para bayılmadık!... |
batuhan 18 kilo verseye kadar 3 ay geçer be !!! |
Alıntı:
|
Hoca yedek kalabilir demıs bu macta yedek oynatıcam onu dememiş basının gazına gelmeyin bence hoca öyle birşeyde dememiştir basın taraftarı kışkırtmak için bu tarz haber yapıyor olabilir. O bölgedeki eksiğimizi hoca kendi ağzıyla söyledi ve o bölge için transfer edildi Tabata bu maçta en önemli kozum olacak dedi haftaiçi yapılan çalışmalarda. Bu haberin doğruluğuna inanmıyorum ben. |
Taktir mustafa hocamızın . |
ee kim oynucak ? :D |
İkinci Yarı Oyuna Girebilir .. |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |