![]() |
Nobrenin Forma Inadı Sakatlığı sebebiyle derbi maçında oynama ihtimali çok zayıf olan Nobre, teknik direktör Denizli ile yaptığı görüşmede, "Galatasaray maçında, ağrılarım olsa da oynamak istiyorum" dedi. İki gündür takımdan ayrı düz koşu yapan Nobre'nin, derbide forma giyip giymemesine maç günü karar verilecek. Oynaması zor görünen Nobre'nin istekli hali teknik http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D heyeti mutlu ediyor. |
Derbi'de Forma Giymesini tabiki istiyoruz , Gol Yollarında Etkili Olmak için , Nobre Şart ! |
ne kadar Nobre yi sevmeyenler olsada bize faydası olan bi futbolcu, gs maçında görmek isteriz |
Derbide Nobre nihat Başlarız Son 30 dakika holosko girer |
nobrenın hırsına hayranım herzaman hırslı herzaman ısteklı bıde gol atarsın 3'ü bir arada olur =) |
ağrılarım olmasına rağmen oynamak istiyorum diyorsun da tek darbe aldınmı fuzuli adam olursun sahada...galibiyet için Nobre lazım ama sağlam nobre... |
Bu maçın forveti bence Nobre - Holosko'dur. Umarım hoca benim düşündüğüm ikili ile başlar. Rakip defans için en etkili 2 forvet oyuncumuz oynarsa rahat gelemezler üzerimize ortasaha oyuncuları da defansı desteklemek zorunda kalır o ilk 4 maçta izlediğimiz herkesin şampiyon ilan ettiği cincon'u ben o zaman görürüm. |
ben kazanıcağımızı düşünüyorum zaten nobrede oynarsa iyi olurrr |
iyi bari en azından forvette birileri oynayacak keşke Bobô'da oynayabilse:( |
nobre oynarsa yine sifir cekeriz....:D |
Alıntı:
|
Umarım Nobre'yi yetiştirirler maça, onsuz maça başlarsak hücumda yine sorunlar yaşarız, hoca Holo-Nihat ikilisiylen bizi deli eder son 2 maçtaki gibi... |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |