![]() |
Sinan Engin tepkisi Perde arkası... Beşiktaş başakanı Yıldırım Demirören'in danışmanı Sinan Engin'i kampa getirmesi Sofya'da krize neden oldu Başkan Demirören'in danışmanı Sinan Engin'i Sofya'ya getirmesi kampta bulunan futbolcuları da şaşırttı. Sinan Engin'in futbolcularla toplantı yapması siyah-beyazlı takımın menajeri Ali Gültiken'i de rahatsız ettiği öğrenildi. Futbolcuların da bazı yöneticilere "Menajerimiz Sinan Engin mi yoksa Ali Gültiken mi?" sorusu sorması dikkat çekti. |
walla menajer ali gültiken ama ona biraz saorumluluk verseler daha ıyı olur adam sadece menajer baska bısye dııl ama sınan engın zamanında bole dııldı ıste herseyı o ıdare edıyodu basını futbolsuları taraftarı herseyle o ılgılenıyodu |
menecer deil ama menecerliğe soyunuyor kendi çapında..ne kadar beşiktaşlı olsa takımın menfaatlerini de düşünüyor olsa yapmaması gereken bişi yapmış.. |
sinanı severiz sevmeyiz ama işinin en iyisi eğer bizi satıyosa kendi çıkarını düşünüyorsa ALLAHından bulsun |
Herkes bişeylere burnunu sokarsa yandık.. üzerine vazife olmayan işe ne diye karışıyo A.Gültüken orada neci sadece adı mı menajer bu adamın... |
Alıntı:
|
sinan aengin i severim ama o eski menejer |
walla managerlik futbolculara ucak bileti almak otel odasını ayarlamak diildir ali gültekin kim yaa su ana kadar kaç futbolcuyla oturup konuştu kaç futbolcunun derdi varmı yokmu oturup dinledi futbol bilgisi ne ne kadar anlar futboldan (bunları sölerken yönetimin ali gültikene ne kadar yetki verdiğini bilemem tabi sadece sinan enginle kıyaslıyorum..) Bence demirören en bastan sinan engini alıcaktı yanına çok yanlış yaptı çokk neyse zararın neresinden dönersen kardır tabi şimdi en önemli olay tigananın bu işe ne diyeceği... sinan engin futbolcuları sadece motive etmek için bulunuyodur inşallah orda taktik falan vermeye kalkarsa tigana kesin bırakır.... |
sinan severiz ama yapmaması gereken bi şey yapmış da balon haberde olabilir |
baktılar takım kotu menajere ayagını dank al takımı duzenle yonunde talımat vermek için sinan engın gelmıstır |
sınan engın kesınlıkle gelmelı ..alı gultıken belkı sınandan daha efendı gozukebılır ama sınan engının ınsanları etkıleme gucu daha fazla ses tonu ,mımıklerı ,hareketlerı vs kısaca ınsan psıkolojısınden anlıyor ve bence takımın ıhtıyacı olan (tıgana ve futbolcular arasındakı kopru) en ıyı sınan olur gecmısındekı hatalara bakarak sınanı sılmek yanlıs olur dıger takımların yonetıcılerı cok mu temızler ,sadece sınanınkı ortaya cıkmıstır ve aklanmıstır örn: 1---gerets ın adı daha once sıke olaylarına karısmıstır 2---daum un kokaın muhabbetlerını herkes bılıyor 3---rıze spor un yılmaz vuralın ıstafasında yapılan sıke olayı 4---denızlı sporun bu senekı bavulla para gelme olayı bunlar kımsenın aklına gelmıyo ama sınanın olaylarını gundemden dusurmuyolar neden? cunku medyada bılıyor sınanın besıktasa faydalı olacagını... ben demırorenın yerınde olsam bır dk durmadan sınan ı takıma getırırım zaten oda yavas yavas takıma monte edıyor umarım yıne medyanın provakesıne ugramaz |
bu yönetimin her zaman arkasında durdum, ama bu olay gerçekten doğruysa(hala ihtimal veremiyorum) yazıklar olsun... |
inşaallah doğrudur |
100 yılda ki şampiyonlukta katkısı çok buyuk.her zaman Sinan engin gibi birinin takımda olması lazım.sozu geçen ve dinlettiren birisi.ali nin yerine gelmesini isterdim.ama simdi sorun çıkabılır.hangı vasıfla gidiyo.başkanın danısmanı ne iş yapar anlamadım. |
sinan engin sorumluluk almaktan kaçmayan bir adam..ama ali güntekinin bunu yapması gerkeiyordu...ama sinan engin böyle yapınca yanlış anlaşıldı anlaşılması doğal...dikkat edilmeli... |
sinan engin gibi bi adama bu takımın her zaman ihtiyacı vardır. Bi şekilde görev verilmesi lazım. Onun vasıflarında ikinci bi adam ne beşiktaşta ne de diğer takımlarda var. |
Sinan engin ii bir beşiktaşlıdır (Kendi tabiri ile söledim bu arada :D) Severim.. Bence takıma faydalıdır.. |
ya Sinan engini menejer yapsinlar yada boyle yapmasinlar sonucta orda bir menejer var boyle yaparak ALi Gultiken'inde moralini bozuyorlar ha piskolojik olarak motive etsin diye yapiyorlarsa o zaman aciklasinlar Sinan Engin bundan boyle takimin Piskologu diye |
Alıntı:
Birincisi Gültekin değil Gültiken.İkincisi hakkında o da kim yaa futboldan ne kadar anlar falan dediğin insan bu kulübün efsanelerinden biridir.Senin yaşın kadar futbol oynamışlığı var Ali Gültiken'in.Menejerlik konusunda ne yetkisi vardır ya da ne kadar başarılıdır tartışılabilir ama bu suçlamalar bence çok anlamsız.İnsanların oturduğu yerden hayatını bu kulübe adamış insanlar hakkında böyle ahkam kesmelerini anlayamıyorum.Sanki çalışırken Ali Gültiken'in yanındasın.Sen nerden biliyosun futbolcularla olan ilişkisini.Adam daha geleli ne kadar zaman oldu ki bu kanıya varabildin. Eğer bu olay doğruysa yapılan Ali'ye karşı çok büyük bir ayıptır.Koskoca kulübü Sinan Engin'siz idare edemicez yani ve benim taraftarım da onun peşinden koşacak.Vah benim Beşiktaş'ıma.Gerçekten çok yazık.. |
arkadaşlar bende Ali gültiken den çok başarılı icraatlar bekliyordum ama maleef çok pasif kaldı. gerçekten de sinan engin dönemindeki takımı sırtlama, maça motive etme, basın diyalogları vb. şeyleri arar olduk. |
Alıntı:
desteklediğin adam sinan engin ise BEŞİKTAŞ tarihine kara leke bulaştırmış bi insan. yaptıgı sey tamamen tv başında boş boş bagırırp kendini futbolun filozofu seklinde tanıtması kendisi hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmamaızı saglıyor. bazı olaylar açıga çıkınca kovulması ve kulüple ilişkisi kesilmesini hala hazmedemiyor. bu yüzden takımı karıstırmak için her an hazır kıta. son zamanlardaki ali şen yalakalıgını hepimiz görüyoruz.!! söylemeye çalıştıgım şimdi ali gültiken kendini sorgulamicak mı ? takım içöinde bi takım sesler yükselmicek mi ? takımda iklilikler çıkmıcak mı ? sinan engin adam olsa takımın yararı için bu tür seyleri düşünüp böle bişey olsa bile geri çevirmesi lazımdı. ama o savundugunuz sinan engin kovulmasının intikamı için eli kulagında tetikte bekliyor.... Bilgilerinize ... |
Alıntı:
demek istediğim sinan enginle ali gültikeni kıyaslamak bile mantıksız.!! ali gültike in yetkileri kısıtlı ve bütün iyiniyetiyle nasıl çalıştıgı da görülüyor. birde su var!! ali gültiken sinan engin kadar yalaka değil ki, herkesin gözüne sempatik ve hoş gözüksün ...!!!! |
Sinan Engin'in baskasinin isine karismasi hic hos degil, ama Ali Gultiken de bence bizde menajerlik yapacak kapasitede degil. Aslinda Sinan Engin bu isi ondan daha iyi yapar. |
sinana engin sezon başında göreve getirilseydi çok sevinirdim,şimdi de futbolcularla içli dışlı olması iyi belki ama etik değil,kendimi ali gültikenin yerine koyuyorum,ee ben neciyim o zaman bu takımda derdim kendi kendime |
Alıntı:
senın fıkırlerın gercekten mantıklı fıkırlerıne saygı duyuyorum ama demıssınkı besıktas sınan engınsız olmazmı ..tabıkı olur ama daha once denedıgımız ve bence basarılı olan bırısını tekrar gormek ıstıyoruz sonucta alı gultiken efsana futbolcu olabılır ama ıyı bır manager mı tartısılır...bence futbolcular psıkolojık olarak rahat degıl benım fıkrım sınan engın bu yonu ıle futbolcu tıgana arasında ıyı bır ıletısım kurar |
bence sinan engin ayıp etmiş |
ali gültiken bu takımın en büyük efsanelerinden biridir,ve bana kalırsa futbolcu olarakta,adam olarakta 10 tane sinan engine der.Sinan'ı son yaptığı olaylardan dolayı sevmiyorum ama bu takıma onun tarzında bir menejer lazım doğrusu.Ali gültiken çok yumuşak,böyle devam ederse pek kalamaz gibi o görevde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallahii ayıp etmişler sinan engin ölü futbolcuyu 1 haftada ayaga kaldırır ali gültiken ben burda neciyim diye kendi kendine soruyodur ona sevigimiz sonsuz ama sinan engin bu işin kitabını yazmıss inşallah gelirde eksik yanlarımızı medya ile diyaloggolsun gecen sene gördügümüz yuola cagdas adem dursun olaylarını hayatta yasamayız birligi saglar ve özellikle bu ibrahim akın denen gelecegin yıldızını bi güzel hizaya getirir...BÜYÜKSÜN SİNAN BABA |
pardon bi sıfır eksik yazmısım :) taraftara yanlış bilgi vermeyelim di me ? :D |
Alıntı:
gerçekten güzel yazmışsın. Taraftarlar; Bilmeden görmeden,anlamadan medyatik olanların ve şişirilen insanların peşinden koştukca başarı ve iç huzur hikayedir. |
Alıntı:
çok doğru söylüyorsun ben ali güntekini severim ama işini nekadar iyi yaptığı konusunda şüpeliyim ben sahsen sinanin bize çok faydalı olacağına inanıyorum ve inşallah oraya motive ve taktik için gitmiştir çünkü bana kalırsa bu adamın tiganadan daha fazla futbol bilgisi var:D |
maç yayını sırasında sürekli sesi geliodu sinan enginin(yorum yaptığı anların dışında) habire mahalle takımı bu diodu:) serdar kimmiş film izlio gibi izlio dedi:) |
ne işi var sinan abcanın orda. başka adam yokmuyduda danışman aldı yanına. şimdi iki gün sonra canı sıkılsa tigana gitsin dese gönderilecekmi hocamız |
Alıntı:
Saygılar |
bir ali gültüken kalmıştı eleştirmedğimiz o da oldu |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:50 . |