![]() |
Bobô Satılacak Transfer döneminde taliplileri olmasına rağmen bir türlü Bobo’yu elden çıkaramayan Siyah Beyazlı yönetim ocak ayında mutlaka Brezilyalı futbolcu ile yollarını ayıracak. Yabancı kontenjanına yer açmak için ocak ayındaki ara transfer döneminde Bobo’yu satacak olan başkan Yıldırım Demirören, ocak ayında süper bir golcü alacak. |
Golcü Sıkıntısı Çeken Takım , Golcü Satıyor. HEY ALLAHIMM... |
inşallah.! bu bobonun satılmasından umıtlıydım sezon sonunda okadar talıbı vardı gıdemedı gıderse ıyı bır golcu bıtırıcı ve topla gıdebılen bırını alırız.!! |
adamlarda bu kadar sıkıntı yaratmışız.transfer dönemi bitti hala transfer haberleriyle takımda sorun yaratmaya çalışıyorlar |
süper golcüde tabi ki "BETO" |
sene de min. 15 gol atan boboyu satan adam bizden değildir |
bobo yu antep e satıp sonra beto ya 10 milyon euro verirler:D |
Ben biliyorum o süper oyuncuyu. Yine saçma sapan bir oyuncu gelicek. Onu satmak için uğraşıcaklar. |
ondn snra da bobo forumsz dıolar |
artık tek beklenti seçimde demirörenin gitmesidir. başkanım diye hitap edebileceğm özü sözü bir adam gelsin kulup adam gibi yönetilsin biz her cefaya katlanırız |
gelişmeleri merakla takip ediyorum |
Zaten Bobô'yu gönderemediler ya içlerinde kaldı gönderin gönderin sonrada gider kıytırık neydüğü belirsiz birini alırsınız yıldız! topçu diye.. |
yerine süper bi adam alacagız diyor, bu ronaldo transferini gölgede bırakacak olan transfere dönüşmesin sonra |
ya bobo giderse nasıl yeni bir yabancı geliyor zaten ocakta takımda 9 yabancı olacak alla alla yaaaaaa :mad: |
gidin kendinizi satin ilk önce tövbe tövbe sanki bir mal mis gibi satilacak diyorlar |
saçma transfer politikası.. zorla yabancı satıorus.. |
Süper golcüyü nereye alıyormuş başkan, Bobo giderse 8 yabancı olacağız zaten, Delgado'yu gönderdiler de benim mi haberim yok...Hep yalan dolan valla, süper golcü molcü hikaye... |
birisi süper mi dedi.. :D |
bobo yu göndercekelerine yanına yıldız alıp nobreyi gönderseler. 5 yıldır nobrenin attıgı gol bobonun 2 yılda attıgı golden fazla değildir. bir oyuncuya koşuyor diye 2,5 milyon eu verilmez eger verilmişsede o oyuncu süper oyuncu demektir ancak süperligi geçtim sıradan bir oyuncu bile değil !! |
boboyu kendilerini yirtsalarda satamazlar busaatten sonra.boboda maalesef delgado gibi elimizde patlamistir.bobo takimda kalsada artik zerre faydasi olmaz.bobo besiktasla olan gönül bagini evelki sezon ist belediyeye karsi yedigi kirmizi karttan sonra dönemlerde resmen kopartmisti.o sezonun sonunda satilmasi gerekirdi.bobo ve besiktas asla olmaz artik.kalsa bile arasira yalan rüzgari gibi bir cikar sonra yine haftalarca oturur ya sakat olur simdiki gibi ya morali bozuk olur yada herzamanki gibi formsuz olur.keske boboyu iyibir paraya satabilselerdi veyahut satsalar yari sezionda.ama zor cok zor hatta imkansiz.iyi paraya asla satamazlar.ayrica zapo ve delgado bedavaya gidecekler bakin görün buraya yaziyorum,hatta üstüne birde alacaklarini ödeyip yollayacaklar |
Super golcu Antepteki Beto mu?? Millet borc bataginda Kewell, Baros, Elano ve Keita gibi adamlari alsin biz Finklerle Tabatalarla ugrasalim !! |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |