![]() |
demirörenden kurtuluyormuyuz acaba borcu bende olsam bende önemsemem ki nasıl olsa başkanlığı bıraktıktan sonra onun mu cebinden gidecek cevap hayır o zaman neden borç korkutsun ki |
onu korkutan borç demirörene olan borç.. çünkü adam kısa süre içersinde başkanlıktan giderse yüklü miktar isteyebilir. zaten şu aşamada başkan adaylarını korkutanda bu bence |
sana güveniyoruz murat aksu baskanımız ol ve çıkar bu bataktan beşiktasımızı allah yolunu açık etsin |
ben ikisinede güvenmiorum!... beşiktaşa talip olan 2 kişimi var sadece!!! şaka gibi.... |
yürü be aksu |
0 borç olmuş 153 milyon dolar. Umarım çok sağlam bir yönetim gelir yoksa yandık.. 5 yılda 50 yıl geriledik... |
bu murat aksu ne iş yapar.avukatlıkmı sadece.? |
Artık birilerinin muhalefet olması gerek şimdilik tek bir isimin bile ortaya çıkması güzel. Sürekli biz arkandayız diyenlerde ön plana çıksınlar artık. Herkes Murat Aksu'yu destekleyecekse yönetim kadrosu da yıldızlar topluluğu olmalı o kadar destek ile ... |
ben aday çıkacağını sanmıyorum ama umarım olur. ayrıca bir mücize olurda demirören giderse parayı hibe etmezse (en azından yarısını) vede çarşıdan yine bir tepki gelmezse (alen abinin dediğine göre borçtan yana sorun olmaz beşiktaşta biri çıkar üstlenir) onlarda bıraksınlar bu işi |
açılım için mi aday... Eğer bu adam başkan olursa hiç bir şekilde maça gitmem, forma almam. Kısacası adından bahsetmem. Başkan olabilecek yürekli ve babayiğit adayımız yok mu? |
Türkiye`de Saat: 04:41 . |