![]() |
Murat Aksuya Destek Büyüyor ! http://img3.imageshack.us/img3/1812/...d678bc09e0.jpg Kulübümüzde kongreye daha aylar var, ancak genel kurul rüzgarları şimdiden esmeye başladı... Rodrigo Tabata’ya ödenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli muhalefetin sabrını taşırırken, 2010’un ocak ayındaki seçimler öncesinde başkan adaylığı için Murat Aksu’nun ismi geçiyor. Aksu’nun adaylık için bir adım öne çıkması camiamızda büyük yankı uyandırırken, FANATİK, geçen sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ın önde gelen isimlerine son gelişmeleri sordu. ‘Hizmet edeni sırtımda taşırım’ 100. yılda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın başkanlık koltuğunda oturan Serdar Bilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Bilgili, “Bu kulübe hizmet etmek isteyen herkesi başımın üzerinde taşırım. Özellikle böylesine ekonomik krizin tüm dünyada hissedildiği bir dönemde, mali yükün bu kadar ağırlaştığı bir süreçte Beşiktaş Başkanlığına aday olmak gerçekten de cesaret ister. Bu nedenle de Murat Aksu’nun almış olduğu bu kararı takdirle karşılıyorum. Umarım Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur” ifadesini kullandı. Kolot: ‘Mutlu olurum’ Yıldırım Demirören Yönetimi’nde yer alan ve daha sonra görevinden istifa eden Celal Kolot, “Beşiktaş’ta muhalefetin olması beni gerçek anlamda sevindirir. Son zamanlarda neredeyse tek başıma konuşuyordum. Murat Aksu seçime girecekse gerçekten çok mutlu olurum. Çünkü iyi bir muhalefet, daha güçlü bir Beşiktaş demektir. Sonuçta Beşiktaş kazanacaksa eğer, elbette sevinenlerin başında ben gelirim” ifadesini kullandı. Kalkavan: ‘Önce proje’ Camianın önde gelen isimlerinden İhsan Kalkavan ise şu yorumu yaptı: Murat da, Yıldırım da yakınım. Hatta Murat evladım gibi. Ama bunun önemi yok. Adaylar çıkar, programlarını anlatırlar. Hangisi projeleriyle bizleri ikna ederse, kendisine inandırırsa ona destek veririz. Yoksa babamın oğlu çıkar, ama Beşiktaş adına yeterli projeleri sunmazsa, ben ona da oy vermem. Murat bir avukat ve Beşiktaş’taki gelişmeleri yakından takip ediyor. Kulübün içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyor. Demirören için yapılan eleştirilere de katılmıyorum. Sonuçta elinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştı. Yaptı ya da yapamadı. Bu ayrı bir konu. Allah yardımcıları olsun, maddi-manevi her açıdan Beşiktaş’a hizmet verenlerin arkasındayız... Keçeli: ‘Tecrübesiz değil’ Beşiktaş’ta bir süre yöneticilik yapan Metin Keçeli, Aksu’nun tecrübesiz olduğu görüşlerine katılmadı. Keçeli, “Beşiktaş’ta yönetimin alternatifsiz olduğunun düşünülmesi büyük yanlıştı. Bu açıdan bakılırsa, Murat Aksu’nun başkan adaylığının ortaya çıkması gayet iyi oldu. Sonuçta mevcut yönetim büyük hatalar yaptı, borç ciddi rakamlara çıktı ve işte bu durum futbol takımının başarısını bile gölgede bıraktı. Beşiktaş camiası artık eski istikrarlı günlere geri dönmek istiyor. Murat Aksu başkanlığa aday, inşallah tecrübeli, değerli başka arkadaşlarımız da çıkarlar ortaya... Serdar Bilgili, 3 yılın ardından koltuğa oturdu; Yıldırım Demirören iki dönem yönetimde kaldıktan sonra Başkan oldu. Bu nedenle Murat Aksu hakkında ‘genç, tecrübesiz’ eleştirilerine de katılmam” dedi. BORCU ÇÖZECEK GÜCÜM VAR Başkanlık için düğmeye basan eski ikinci başkan, yakınlarına son divan kurulunda açıklanan 153 milyon dolarlık borcu çözecek gücü olduğunu söyledi. BEŞİKTAŞ’ta 2010 Ocak ayında yapılacak kongre için eski ikinci başkan Murat Aksu’nun koltuğa adaylığını ifade etmesi camiayı şimdiden heyecanlandırdı. Aksu’nun dernek ve gruplarla fikir alış verişi yaptığı, gerekli desteği aldığı, Ramazan Bayramı’ndan sonra da başkanlığa aday olacağını resmen açıklayacağı belirtildi. Çetin’den destek Murat Aksu’nun yönetime Süleyman Eren, Kemal Gencer, Koray Deniz gibi önemli isimleri alacağı ifade edildi. Aksu’nun yakın çevresine, “Şu anda kamuoyu araştırması yapıyorum. Bayramdan sonra net bir şekilde ortaya çıkıp adaylığımı açıklayacağım. Güçlü isimlerle yönetime geleceğim. Kulübün borçları önemli değil. Bunları halledecek gücüm var” dediği öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün sevilen isimlerinden Hikmet Çetin’in kulübün çıkarları için her şeye var olduğu ve Aksu’ya destek verdiği iddia edildi Bu arada kulübün borcu son divan kurulunda yapılan açıklamada 153 milyon dolar olarak açıklanmıştı. (Başkan Yıldırım Demirören’e borç ise 53 milyon dolar) Öte yandan bu sürpriz gelişmeden sonra kulüp başkanı Yıldırım Demirören kongre çalışmalarına başladı. Dömerören’in yeni yönetim için 4-5 isimle temasta olduğu ve ocak ayında ki listesinde herkesi şaşırtacak isimlerin olması bekleniyor. |
Sesiniz yükselsin Muhalefet !!! |
Aslında Murat Aksunun bir avukat olması çok iyi. Başarılı olabilir. |
demirören gitsinde yeter ama çok zor |
İşte Murat Aksu'nun listesi BEŞİKTAŞ'ta 2010 Ocak ayında yapılacak kongre için eski ikinci başkan Murat Aksu'nun koltuğa adaylığını ifade etmesi camiayı şimdiden heyecanlandırdı. Aksu'nun dernek ve gruplarla fikir alış verişi yaptığı, gerekli desteği aldığı, Ramazan Bayramı'ndan sonra da başkanlığa aday olacağını resmen açıklayacağı belirtildi. Bu arada Murat Aksu Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklarken gözler Murat Aksu'nun listesine çevrildi. Peki, Murat Aksu'nun listesinde kimler var? Kartalhaber bu listeyi ele geçirdi. İşte Aksu'nun listesinden bazı isimler; Süleyman Eren, Kemal Gencerler, Koray Deniz, Sinan Vardar, Affan Keçeci, Kadir Kılıç.. Mustafa Denizli eğer bu kötü gidişe dur deyip, takımda ciddi bir düzelme görülmezse gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Hatta kulüp içerisinde dolaşan söylentilere göre, başkan Demirören G.Saray derbisi sonrası hoca konusunda kesin kararı vereceği öğrenildi. Öte yandan Süper başkan adayı için İstanbul, Ankara, İzmir dernekleri fikir birliğine vardı.. Murat Aksu Delgbosque'nin gönderilmesinde yönetimdeydi. Dernekler Aksu Önce Delbosque nin hesabını versin ondan sonra aday olsun diyerek sert tepki gösterdiler. Tüm gelişmeler Kartalhaber'de.... |
demirören gitsinde ne olursa olsun |
Murat Aksu'dan umutluyum ben...Umarım güzel bi liste oluşturur ve Demirören'in karşısına dimdik bir şekilde çıkar... |
Murat Aksu Kimdir ? http://yenisafak.com.tr/resim/site/s...9a02c98109.jpg Devlet Bakanı Abdülkadir Aksu 2 çocuğundan Biri olan Aksu , Devlet eski Bakanı ve Şanlıurfa eski milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar'ın kızıyla, kızı Aysu ise Serhun Güney'le evli. Geçen yıl Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, Aysu Aksu'nun şahitliğini Necmettin Erbakan, damadınkini ise Recep Tayyip Erdoğan yaptı .. |
Konular Birleştirildi. |
Beşiktaş`ta yaklaşan kongre öncesinde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Murat Aksu`nun başkanlık için düğmeye basmasının ardından oluşumda yer alacak isimler de çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş eski yöneticisi Süleyman Eren yaşanan olayları Haber1903`e değerlendirdi. İşte Süleyman Eren`in yaptığı çok özel açıklama : "Çok güzel bir oluşum için uğraşıyoruz. Beşiktaş`ın menfaatleri doğrultusunda çok zor bir görev üstlendik. Anadolu`daki tüm Beşiktaş dernekleri sayın Murat Aksu`yu destekliyorlar. Kendisi bu camiayı yeniden toparlayacak bir isimdir. Kulübün önde gelen isimleri ile görüşüldü. Hepsinin onayı alındı. Hatta Serdar Bilgili, İhsan Kalkavan, Rahmi Koç ve Nevzat Demir gibi önemli iş adamları da Murat Aksu`ya destek veren isimler arasında. Bizim bu oluşumdan en ufak bir beklentimiz yok. Biz bu işe Beşiktaş`ın menfaatleri için soyunuyoruz. Murat Aksu Beşiktaş için çok önemli bir isimdir. Geçmişte Beşiktaş için yaptıkları ortadadır. Şu andaki kötü yönetimden dolayı bir çok iş adamı, sanayici ve önemli Beşiktaşlılar kulüpten kopmuşlardır. Murat Aksu`nun bu isimleri yeniden Beşiktaş çatısı altında bir araya toplayacağını düşünüyorum. Bunun için de gerekli fizibilite çalışmalarını yapıyoruz şu anda. Çünkü bu altyapıyı sağlamak çok kolay değil. Çok zor bir işin altına girdik. Şunu da ekleyeyim Murat Aksu kesinlikle etiket peşinde olan bir insan değildir. Eğer ismini duyurmak isteseydi TFF Başkanı da olurdu, milletvekili de olurdu. Bizim yanımızda olmak isteyen bir sürü insan var. İnanılmaz destek alıyoruz. Murat Aksu`nun telefonları bu olay duyulduktan sonra kilitlendi adeta. Bizi arayan insanlara da hep şunu söylüyoruz; kendi adınıza gelecekseniz gelmeyin. Çünkü burada ortak hedef Beşiktaş`ı hak ettiği gibi yönetmek, hak ettiği yere getirmektir. Şu anda gözüken manzara çok güzel. Beşiktaş`ın menfaatleri doğrultusunda çok güzel bir hareket içindeyiz. Sayın Murat Aksu`nun da bayramdan sonra adaylığını açıklamasını bekliyoruz." İLKER EZİBAY / HABER1903 Beklemedyiz..Bi önce bi listeyi ve projeleri görelim o günden sonra bakariz.. |
Türkiye`de Saat: 20:20 . |