![]() |
Acısını Çıkaracağız http://www.fotomac.com.tr/2009/09/08...68F91D566x.jpg Asbaşkan Levent Erdoğan, G.Saray derbisinde tüm güçlerini ortaya koyarak kazanacaklarını söyledi. Ali Sami Yen'de kazanarak birkaç maçın acısını çıkarmak istediklerini ifade eden Erdoğan, "Taraftarımızı memnun edecek bir skora imza atacağız. Şampiyonlar Ligi'nde elde edeceğimiz başarılı sonuçlarla da Avrupa'ya sesimizi duyurucağız" diye konuştu. |
bidaha açıklama yapmas umarım levent erdoğan.. |
bu adam yine konusmaya baslamıs :S |
Biri sustursun şu adamı! |
Allah aşkına sus ya! |
ya adam resmen baykus ya.bu adam nezaman konussa basimiza bir nusibet geliyor.aman sevgili yönetim agzini kapatin birseyle,gerekirse japon yapistiricisiyla yapistirin.gerci parmaklari var yazi yazarakta konusur bu adam.saka biryana bu sevgili levent bey besiktasimiza zarardan baska hicbirsey vermedi su gecen 3senede.delboske olayi bile kendisinin yüzünden oldu.ödetmedi 1 2 milyon dolari sonrada 9milyon euroyu bayilttirdi takima.ayrica davetlere gidip hava atmaktan baskada birsey yapmiyor. |
Alıntı:
|
Erdoğan: Favori Beşiktaş'tır Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan yine iddialı konuştu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 .Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Erdoğan Beşiktaş'ın Galatasaray'la yapacağı derbi maç ile ilgili olarak "Sakat futbolcularımız iyileşir ise favori Beşiktaş'tır" dedi. Levent Erdoğan, derbinin dostane ve sportif anlamda keyifli geçmesi temennisinde bulunurken, böylesi maçların her türlü sonuca gebe olacağını söyledi; ancak iddialı da bir açıklama yaptı: "Derbiler her türlü sonuca açıktır; ama sakat futbolcuların iyileşmesi durumunda favori Beşiktaş'tır. Koşullar istediğimiz gibi olur ise kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Galatasaray'ın favori gösterilmesi bizi ilgilendirmiyor." Erdoğan, ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nden birbirinden zorlu takımlarla karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Ben böylesi zorlu rakiplere karşı hazır olduğumuzu düşünüyorum. Bundan önceki şampiyonlar ligi deneyimimize oranla çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi |
Konular Birleştirildi. |
öff be sus artık! |
Türkiye`de Saat: 13:58 . |