![]() |
Toraman : Oynarım ! Geçen sezon sakat sakat oynayarak büyük fedakarlık gösteren İbrahim Toraman adeta hırs küpü. Denizli’de oynanan şampiyonluk maçında oynadığı futbol ve attığı golle şampiyonluk tapusunu alan kaptan o günden beri formasının hasretini çekiyor. Ameliyat olduktan sonra kendisine iyi bakan Toraman kısa sürede kendisini toparladı ve Galatasaray derbisinde oynamak istediğini belirtti. İbrahim Toraman, “Önümüzde zor maçlar var ve takımın bana ihtiyacı var. İyiyim, takıma dönmek istiyorum” dedi. |
Ferrari - Toraman Mükemmel İkili Olacaktır.. |
Toraman mutlaka oynamalı |
toraman oynasın adamım bnmm :) |
kesinlikle gese maçında oynamalı ona çok ihtiyacımız var:) |
toraman beşiktaşlı oldgu için takmda canla başla oynayanlardan bri, hırslı olması çok gzl, inşallah toraman oynar |
Toraman Zorlanır http://www.fotomac.com.tr/2009/09/10...3AEE75E85x.jpg Siyah -beyazlılarda sakatlığı geçen İbrahim Toraman'ın riske edilmeyeceği öğrenildi. Ümit Milli Takım'la oynanan hazırlık maçında kondisyon eksiği göze çarpan İbrahim için kulüp doktorları, "Ağrıları arttığı için iki gün dinlendi. Bu kondisyonla oynatıp oynatmamak hocaya kalmış" diye konuştular. |
Toraman oynasa iyi olurdu ama eksiği ya da ağrıları varsa riske atmaya değmez |
bence sivok ferrari ikilisi bozulmamalı en aızndan toraman tam hazır olana kadar |
şu an zaten oynasa muhtemel sağ bek e koyacak.stopere koyarsa fink i kesip sivok u orta alana çeker.ben hazır olmadıkça oynamaması taraftarıyım. |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |