![]() |
Rüştü %51 Yedek http://static.acikgazete.com/archive/42/mdKnKVCapN1.jpg Belindeki sakatlığı tam olarak geçmeyen Rüştü'nün derbide büyük ihtimalle yedek kulübesinde oturacağı belirtildi. 1 numara için Rüştü-Hakan arasında kararsız kalan tecrübeli hocanın, Rüştü'ye güvendiği ancak tecrübeli kaleciyi riske etmemek için Hakan'ı sahaya süreceği öğrenildi. |
hakanı tercih ederim.. |
Hakan'a artık güvenilmesi gerekiyor |
Geçen sene rüştüyle şampiyon olduk, busenede hakanla şampiyon olucaz !!! Sonuna kadar güvenilmesi gerekior hakana ve hakanda bu güveni boşa çıkartmıcaktır. !!! |
hakan iyidir şimdi rüştü oynıcak formsuz rahat uzanamıcağı toplar olucak hakana güvenilmeli rüştü tam iyileşincede rüştü kaleyi almalı |
Hakan oldukça formda,Rüştü gibi bir kaleci ile kıyaslanması bile onun iyi bir kaleci olduğunu gösterir..ben ona inanıyorum..tabiiki hatalı gol de yiyecektir..ama ısrarla oynatılırsa,dışarıdan aldığımız Runje,Muhre gibi isimlerden iyi bir kaleci kazanacağımız muhakkak.. |
Bu maçta Rüştü'nün oynamasını isterdim, savunma anlamında bu maçta beni korkutan tek şey Hakan çünkü...Umarım başarılı bir maç çıkartırda taraftarın güveninini iyice kazanır... |
Türkiye`de Saat: 05:03 . |