![]() |
Patla Artık Nihat Geldiği günden beri eleştirilen Nihat, derbide oynamak ve gol atmak istediğini söyledi Beşiktaş’ta herkes Nihat Kahveci ve Tabata’yı tartışırken milli futbolcu, “Derbide Nihat’ın ölmediğini göstereceğim. Galatasaray karşısında hem ben hem de takım olarak patlama yapacağız” diyerek iddialı konuştu. Milli takımdan dönen Nihat, “Derbilerin havası başka olur. Çıkıp savaşacağız. Ben de eski Nihat Kahveci’yi taraftarlarımıza izlettireceğim” diye konuştu. |
Yıllar önce Stefan Kuntz'un rosenborg'a patladığı gibi nihatta bu gece geseye patlıcak.. Skor 1-3 Gömüces !!! |
|
hadi nihat inanıyoruz biz sana patla şu gs ye beşiktaşın kim olduğunu görsünler tanısınlar takım olarak inşallah iyi oynarız |
Alıntı:
|
Nihat'a da güveniyorum bu maçta, oynayabileceği bir rakip, bir savunma var karşısında...Düşündüklerimiz olur umarım, Holo ve Nihat'tan beklentilerimizi bu maçta bulabiliriz... |
Nihat üzerindeki gol baskısını bir atlatsa zaten açılacak stres yaptığı ortada. Ben bu maçta Nihat'ın 11 başlayacağını düşünmüyorum. Oyuna sonradan girip katkıda bulunabilir. Kim gol atarsa atsın kazanan Beşiktaş'ımız olsun da fark etmez |
haydi nihat güvenimizi boşa çıkarma, güveniorz sana ;) |
Nihat'a güweniorm. Bu maçın en iyi oynayanı o olur bence. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:15 . |