![]() |
Denizli'den beklerim bunu ben, Manu maçında bu kadroylan çıkar, Rooney atar, o da güler... |
Manu maçının sonunu düşünemiyorum. Quaresma aynı paraya alınacakken Nihat gibi bitmiş birisine 15 milyon euroyu verip deco, V.Vvaart yerine tabatacığı getirisen hemde 8 milyon euroya bu sonuçların da çıkması doğaldır. |
Alıntı:
|
Golden sonra Tv kameralarının Yıldırım Demirören'e dönmesi beni delirtiyor.Mosmor kesiliyor...İstifa et artık... |
İstila etme istifa et;) |
yeter beeeeeeeeeeeeee yeter rezilin rezili olduk ulan serdar bilgiliye 1 sezon için o sezonda neler döndü biliyoruz ana avrat küfreden demirorene 6 yıldır sesını cıkarmayan taraftar nerde beee etrafımdakı herkes tepkılı trubunde ses yok nasıl iş bu |
İçinde azcık Beşiktaşlılık olan karateri olan, adam olan bu olaydan sonra hemen istifa eder Bunun dışındaki haraketler, hainliktir onursuzluktur Son 5 yıldır Beşiktaş futbolu sürekli düşüşte, ayıptır Ben pazartesi işe nasıl gidecem diye düşünüyorum bu işten para kazananlar yarın hala Beşiktaşlıyım diye nasıl söyleyecek Yönetim istifa etmeli Bu onursuzluğa son verilmeli YÖNETİM DEFOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLL, BEŞİKTAŞIN YAKASINDAN PİS ELLERİNİ ÇEK DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLL |
5 senedir yeteeeeeeeeer ama bukadar yüzsüz bukadar utanmaz sIkIlmaz bir adam olmaz yaaaa...ulan birak gitte alkislayalim seni yoksa hep küfür yiyorsun.... |
YETER U... YETER !.. İLLA BÜTÜN STAD HEPBİR AĞIZDAN küfür etsin mi istiyor anlamadım. |
M.united maçını izlemeyi bile düşünmüyorum.sadece maç sonunu izlicem.o da demirörenin istifasını duymak için inşi |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |