![]() |
yönetimin gitmesiyle olucak bişey değil denizli yönetim elele hep beraber gitmesi lazım!... |
olur mu hala birlik zamanı diyenler war desdek zamanı diyenler war. yetmez size bu kadar kötü futbol daha kötüsünü görene kadar bekliyelim. |
Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen, Ne Farkeder Kartal, Sen Hergün Yenilsen, Uğrunda Herşeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaş'ım Senden |
Gayse seyircisi bile baardı yıldırım demirören yeter die!!! nası yedirebiliosun sen bunları kendine anlamıorum !!! |
BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN ALDIRMA KARTAL ALDIRMA!.... |
Off OFF! Cinconada 3-0 yenildik. YETER ARTIK! |
Alıntı:
|
Alıntı:
budur tamamlıyıcaanı biliodum ;) aşkımız renklere!... SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK ULAN! |
Pazartesi okula gitmiyorum (Avustralyadayim).. Butun Gaysaraylilar benim dalga gececek simdi.. Umarim ManU"yu yeneriz ki herkesi susturalim. |
dışarda yüzbin taraftar.... dışarda yüzbin taraftar bir gün ağlar bir gün susar senİ bu sesler oyalar ALDIRMA KARTAL ALDIRMAAAAA..... dİYEREK Liverpool faciasında yüreğimize tuz bastık ama gs ye yenilmek 2003 ten beri aralıksız başka bir duygu be....çok fena acıtıyor beeee |
Türkiye`de Saat: 09:45 . |