![]() |
Rijkaard: Beşiktaş beni şaşırttı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Hollandalı teknik adam, Beşiktaş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, rakipte beklemedikleri isimlerin maça başladığını vurgulayarak, ''Maç kadrosu geldiğinde biraz şaşırdık, çünkü rakipte beklemediğimiz isimler vardı. Ama böyle olmasına karşın maça çok iyi başladık, onlar da adaptasyon dönemi geçirdiler. İlk golü biz bulduk. 1-0'dan sonra kimi hatalarımız vardı, top istemedik, sorumluluk almadık, Beşiktaş ön plana çıktı. Ama ikinci yarıya baktığımızda sorumluluk almaya başladık. İkinci yarıda iyi oynadık, toparlandık. O yüzden oyuncularımı tekrar kutluyorum, 1-0'ı korumaktan çok Beşiktaş'ın üstüne gittiler ve 2 gol daha buldular'' diye konuştu. Beşiktaş'ın kadrosundaki değişikliklerin nedenlerini bilemeyeceklerini belirten Rijkaard, ''O isimleri gördüğümüzde gerekli önlemleri aldık. Oyuncularımızla konuştuk, 1-0'dan sonra Ernst üzerimize daha rahat gelmeye başladı. Ama sonra toparladık'' dedi. -''ÖNEMLİ OLAN GALİBİYET''- Bir basın mensubunun, ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımı yendiniz'' demesi üzerine Rijkaard, ''Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ayrıntı, önemli olan böyle bir derbide bizim kazanmamızdı'' diye konuştu. Rijkaard, futbolcularının bu galibiyet için çok büyük efor sarfettiğini belirterek, ''2 hafta milli maç arası vardı, ondan sonra böyle bir galibiyet önemli. Takımımızdaki bir çok oyuncu milli maç için ülkelerine gittiler. İki hafta beraber çalışamadık. Böyle bir galibiyetten dolayı takımımı kutluyorum'' dedi. -''ŞAMPİYON GİBİ OYNAMAK GEREKİR''- Ligde herşeyin bitmediğini ifade eden Rijkaard, ''Daha herşey bitmiş değil, böyle bir yorum yapmak için çok erken. İyi bir başlangıç yaptığımız doğru, ama bu biçimde sürdürmek gerekir. Şampiyon olmak için, antrenmanlarda ve maçlarda şampiyon gibi oynamanız gerekir'' diye konuştu. -''RÜŞTÜ, İYİ MAÇ ÇIKARDI''- Hollandalı teknik adam, Rüştü'nün iyi bir maç çıkardığını belirtirken, Leo Franco'nun da çok iyi maç çıkardığını, çok iyi kurtarışlar yaparak takımını cesaretlendirdiğini söyledi. Arda ve Elano'nun birlikte oynayabileceğini vurgulayan Rijkaard, ''Elano'nun yedek olmasının en büyük nedeni, uzun bir yolculuktan dönmesidir. Arda da milli takımdan döndü, hem Elano hem de Arda'dan çok memnunum'' dedi. -''SABRİ'NİN SIRTINDA MOTOR VARDI SANKİ''- Rijkaard, taraftarların verdiği destekten memnun olduğunu da belirterek, ''Yeniden bizim yanımızdaydılar, 90 dakika desteklediler. En çok haz aldığım anlar Sabri'ye bağırdıkları anlardı. Sabri, sırtına motor takılmış gibi oynadı, 90 dakika koştu'' diye konuştu. |
sizi değil denizli hariç herkez şaşırdı zaten bu nasıl kadro bu nasıl sistem bu nasıl futbol bu nasıl futbol anlayışı bu NASIL KALECİ DİYE!.... |
''RÜŞTÜ, İYİ MAÇ ÇIKARDI''- Hollandalı teknik adam, Rüştü'nün iyi bir maç çıkardığını belirtirken, Leo Franco'nun da çok iyi maç çıkardığını, çok iyi kurtarışlar yaparak takımını cesaretlendirdiğini söyledi. Evet sizin adınıza gerçekten iyi maç çıkarttı... |
Rüştü iyi miydi? gerçi sizin için iyiydi |
Bizde şaşırdık Rijkaard kadroyu görünce, gerçi biz 2 sezondan beri şaşırıyoruz derbideki kadroları görünce !! sende alışırsın zamanla... |
Beşiktaş Kimi Şaşırtmadı ki , Oynayabileceğimiz En kötü oyunlardan birini oynadık |
çok yazık oldu bu takıma böyle bir oyun şekli hiçbir yerde yoktur oldukça beceriksizdik hele serdar 2 gol kaçırdıki evlere şenlik rüştü desen keza yine aynı şekilde yediği 2 gol tam bir sıkandal dı |
herkes şaşırdı zaten dün :( |
kadroda ne yazıkki hatalar çoktu ancak herşeye rağmen serdar o 3 golün birini yapsaydı biz bu maçı bnce alıcaktık kısmet olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım |
ikinci yarı gs daha mı iyi oynamış? rüştü iyi mi oynamış? |
herkes sasirdi riijkard herkes!!!! denizli menajer oyniyo. acikcasi ben menajer'de bile bu kadar degisiklik yapmiyorum |
Sen daha içimizdeki Hollandalı olduğun için normal şaşırman biz alıştık.. |
yazık yani başka denilcek bişi yok çünkü bulamıyorum bir söz... |
Emin ol bizide şaşırttı. Tabi canım Rüştü süper maç çıkardı(!) ama sizin adınıza.. |
kacinci haftaya geldik daha nasil sistemle oynayacagimizi bilmiyoruz hazirlik maclari ne icin vardi daha yeni yeni alisiyor takim.. |
holosko bobo nobre tello uğur inceman fink hakan arıkan lı yedek klübesine kim şaşırmazki... ayrıca mustafa denizliye hangi dünya diye soruyorum ya, hangi dünya ya? sen git ekrem dağı orta sahada ön libero oynat |
Farkettiyseniz 6 pas içerisinde oyuncumuz yoktu. Kanatlar orta yapamadı. Nobre sakatmıydı? Veya holosko? Nasıl oynatılmaz? İnanamıyorum....!!! Bobo zaten facia. Gönderilmesi lazımdı... Ayrıca, Serdar Özkan değilde başka biri o şutları çekseydi durum böyle olmazdı tabi. Gençtir diyoruz, koşuyor ediyor diyoruz. Yok ya, bu çocuk yapamıyor... Birde 90 dakika onun pas hataları yüzünden takım topu kapmak için uğraş veriyor.. Ernst gene tek başına orta sahayı tutmaya çalıştı. Helal olsun ne diyeyim, bir insan takımı için daha ne yapabilir merak ediyorum.. İbrahim Kaş' ı ne oynatırlar onuda anlayamadım.... Rijkaard haklı, kadroyu görünce hep beraber şok olduk heh heh.. |
Hoca her ne kadar sahaya yanlış bir kadro sürsede Beşiktaş dün kötü oynamadı Rüştü kötü oynadı. Yenilen 2 golde de yapılan hatalar ortada buna karşın yakalanan 5 tane net pozisyon var onlar olumlu sonuçlansa bugun farklı şeyler konusuyor olacaktık bundan eminim. Gözünüzde fazla büyüttüğünüz cinconu dün gördük balına attıkları goller dısında ne vardı ? Biz her sartta bu ligin en iyi kadrosuna sahip takımız yeter ki geçen sene ki havayı yakalayalım. Hocanın da geçen sene ki fedakarlığı göstermesi gerekiyor. |
Rijkard alayını etti dün zaten bizle, yaptığı oyuncu değişikleriyle dalga geçti resmen, rahat rahat oynattı takımını, sıkmadan aldılar maçı...Bide tabii Yusuf-Tabata ikilisini gördükten sonra derin bi oh çekmiştir maç öncesi, Denizli'ye ne kadar teşekkür etse az valla... |
serdar yakaladıklarını atsa böyle olmazdı |
Pozisyona giriyosan, Büyük takımsan, Büyük oyuncuysan atıcaksın !!! Bunun başka bi mazereti olmaz.. 5 haftada 3 gol.. |
Alıntı:
iyi oynamamalarının nedenini sana açıklayayım...15 ten fazla yakın futbolcusu milli takımda(ilk 11 in hepsi) futbolcular yorgun bu yüzden rijkaard oyun mentalitesinde değişikliğe gitti... ve erken gol bulup skora yatmak istedi bak golü atana kadar ve ondan sonraki 1-2 dakika onlar baskılıydı sonra skora yattılar ikinci yarıda bu devam etti iyi savunma yapıp(takım savunması) kontra ataklarla gol atmak istediler ve öyle oldu...Rijkaard çok zeki bir adam ne yapacağını iyi biliyor tebrik etmek lzım nerde ne yapacağını biliyor... |
Forever Demirören Forever Denizli Forever Rüştü Forever Hüsran.! |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |