![]() |
Hakan sezona çok iyi başladı bence bu sene kale kesinlikle ona teslim edilmeli.Rüştünün büyük bir kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz ama bu saatten sonra takımda sadece Hakan ve Korcan'a abilik yapmak tecrübelerini paylaşmak adına kalmalı. Hakan'ı sürekli ıslıklayanlar dünkü karşılaşmada anlamışlardır umarım kıymetini. |
Ne Penaltısı Hekemin suçu yok sallamayın hakeme bu kadar..!Hakem gayet iyidi 2 hatası vardı leo franco yu ve tabata yı kırmızı kartla atmadı oyundan diğer türlü gayet iyiydi Bülent Yıldırımı kutluyorum ve tebrik ediyorum ilk derbisini temiz yönetti... M.Denizli ye gelince senin elinde böyle bi kadro var sen git en dandiğini çıkar tebrik ediyorum... |
hakem iyiydi ha,tabata ya kafa atan sarp a,dışarda elle oynayan francoya nie k.kart göstermedi ve serdar kaleciyle karşı karşıya kaldığında emre nin boboyu düşürmesi ni nie görmezden geldi. bu hakeme ve buna iyi diyenlere sadece gözlük yetmez.... |
sağolsun kırdı geçirdi..hakanı niye oynatmassın be adam.. umarım ders almıssındır süpriz kodro ve rustu konusunda |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Macı Katlettiler Sağolsunlar. |
Maçı katleden Mustafa denizli dir ne hakem ne başkası... |
macın basında yediği gol rüştü nün tercübesine hiç yakısmadı artık beşiktasta bundan sonra forma giymemesi gerektiğine inanıyorum |
Rüştü' nün yediği goller ve Serdar Özkan' ın kaçırdığı goller gerçekten iyi değildi...... |
Türkiye`de Saat: 23:38 . |