![]() |
rüştü nün bi suçu yok onu oynatan denizli suçludur sakatlıktan yeni çıkmış adamı direk derbi maça koymanın mantığı nedir anlayamadım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence hakemin suçu yok ama denizli ...... |
evet neden bilerek kırmak istesin, yanlışlıkla oraya gelmiştir ayağı, ayrıca serdar özkanın pozisyonunda kaleciye kırmızı vermesi gerekiyordu vermedi, başka bi pozisyonda serdar özkan sağdan geldi ceza sahasında bir kişiyi çalımladı vurdu yukardan az farkla dışarı çıkmıştı o pozisyonda ceza sahasnda emre aşık bizim bir futbolcumuzu yere indirmiş, orda da kırmızı kart ve penaltı gerekiyorumuş, erman toroğlu söyledi dün maratonda. |
rüştü tamam felaketti ama asıl oynatana kızmak lazım! hakan arıkanı ligde 4 maçtır oynatıyosun, derbi zamanı daha yeni düzelmiş rüştüyü sahaya sürüyosun.. şimdi hakan arıkan kime güvenecek. adaletli forma dağıtma diye bi durum yok denizlide! rüştü en son nezaman oynadı kalemizdeki sen hemen ilk 11e koyuyosun! rüştü gayet yaşlı bir kaleci, hangi yaşlı bir insan sakatlıktan hemen sonra eski reflekslerine kavuşur. mustafa denizliyi tebrik ederiz, manu maçında aynı performansı bekleriz. o maçtada sol açıkta yusuf şimşeki oynatırsa, valencia'nın muhteşem asistlerini ve gollerini izleriz.. |
yaktılar bizi ya |
Rüştü nedendir bilinmez büyük maçlarda bariz hatalar yapmaya başladı.Yani ne yapacağı belli değil.Hakan Arıkan Liverpool ve Metalist maçlarında abuk subuk goller yemişti.Bu sene başında beni şaşırttı ama ona da tam olarak güvenemiyorum. |
Konular Birleştirildi. |
Kalede Form tutmuş olan Hakanın oynaması gerekiyordu rüştü hazır değildi |
Türkiye`de Saat: 17:13 . |