![]() |
her kötü sonuçtan sonra ,kendi tribünümüz saçma sapan bir şekilde bağırırsa , g.s. taraftarı da dalga geçer tabiki...ben bu takımın düzeleceğine ve iyi işler yapacağına inanıyorum , hiçbir zaman skor taraftarı olmadım ve bu saatten sonrada olmaya niyetim yok ...biz oynadık , onlar kazandı ... |
arkadaslar yapmayın maçı 90 dak gözümü kırpmadan izledim neye göre iyi oynadık diyorsunuz,organize olamıyoruz cok dagınık bir görüntü icerisinde takım ,tabata nın cıkarılması denizlinin sacmalıklarından biriydi ve hala ibrahim kaşta neden diretiyor anlam veremedim sahada ne yaptı onuda anlamadım,nihat eski nihat degil,nobre gibi adam yedek, denizli den yana hiç umudum kalmadı umarım demirörenle birlikte elele giderler |
ya ne demirören itifası arkadaşlar bizim bazı taraftar gruplarımız acı çekmekten beşiktaşın bu halinden memnun |
Alıntı:
artık bunları aşıcak kadroları oluşturmalıyız hem yönetim olarak hem sahadaki oyuncular olarak. |
allah'ın salata beinlileri bi b.. oldum sanıolar..:mad: hey allah'ım ya helal bizede aızlarını açtırdık ya sunların.. |
Alıntı:
|
biz de geçen seneki maçta çıldırın çıldırın diye bağırmıştık.çok oturmuş içlerine belli |
Aman çokta umrumdaydı bu 'yarım akıllıların' zeka seviyesizliklerini gösteren tezahuratları. Takımıma kızarım , sinirlenirim ama geçer asla cephe alamam. Hele bu yarım akıllılar yüzünden hiç hiç cephe alamam... Gülerim geçerim seviyesizliklerine. |
yaratıcı tezahurata saygım sonsuz. küfür etmesinler yeter. bizde neler demiştik, zamanı gelince de deriz. Yendiler dalgalarını da geçecekler elbet. |
Ayy çok ezildik ya sağolsunlar. |
Türkiye`de Saat: 08:44 . |