![]() |
Rüştü'nün Ağzını Bıçak Açmıyor http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm712183.jpg Ali Sami Yen Stadı’ndaki derbide yediği gollerle 3-0’lık mağlubiyetin faturası kesilen Rüştü Reçber’in ağzını bıçak açmıyor. Mücadele sonrasında çok üzgün olduğu gözlenen Rüştü’nün, soyunma odasında takım arkadaşlarından özür dilediği kaydedildi. Maç bitiminde yapılan basın toplantısında Rüştü’ye sahip çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, “Bir gol yenmişse, takım olarak yenmiştir. Rüştü’nün üzerine gidilmemeli” demişti. Tecrübeli çalıştırıcı, Manchester United maçında da eldivenleri Rüştü’ye teslim edecek. |
Onda suç yok esasında.. Sakatlıktan daha yeni çıkmış bi oyuncuyu direk ilk 11de oynatmak biras saçma ki hakan haftalardır gayed iyi oynuodu ve formdaydı !!! |
Rüştü BoBo ekrem ve yusuf sakatlıktan yeni çıkmış 2 3 idman yapmış bence 90 dakika riske edilmemeliydi ayrıca Holosko Fink Hakan azda olsa nobre'nin ilk 11 de baslamaması beni cok sasırttı |
Her derbide şaşırdık zaten.. Derbideki kadrolar belli olduğunda bian şaşırdığıma şaşırmadığımı hissettim, o derece yani.. |
Hakanın Kaleye Geçme vakti gelmiştir ozaman |
Gecen haftada dedim hakan cok formda ve gelecegi parlak gozukuyor. |
rüştünün hatası yok oynatılmamalıydı sakatlıktan çıkarçıkmaz bu sıradan bir maç olsaydı tamamdı ama bu derbiydi ve bu bir eksikti |
ALLAHIM YAAA MUSTAFA DENIZLI ESERINLE GURUR DUY ISTEE...SAKATLIKTAN YENI CIKAN ADAMI 11 E KOYARSAN BOYLE OLUR...YINE BILMISLIK YAPTINN AL SANA SONUC.... ILKYARIDADA TABATAYLA NIHATI CIKARDII... |
sizlerde yüklenin hocaya yüklenin yedigimiz gollerde tek suclu olan varsa oda rüstüdür adam bilmem kac milli mac oynamis bilmem kac lig maci oynamis bilmem kac yildir kalecilik yapiyor ve bir adam sakatlikdan yeni ciksa bile o ilk yedigimiz golü yemez bu ilk önce mantik hatasiydi ikinci golde ise yine suc ondaydi burda bir suclu varsa oda rüstüdür hem hoca rüstüyü sakat sakat oynatacak degilya kendi isteyle oynamisdir.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:39 . |