![]() |
İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk heyecanını Manchester United karşısında yaşayacak siyah-beyazlı takım, yarınki mücadeleyi kazanarak grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Beşiktaş ile Manchester United arasındaki karşılaşma, yarın BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te yapılacak. Siyah-beyazlı takıma konuk olacak İngiliz takımı ise bu karşılaşma için dün akşam İstanbul'a gelmişti. Beşiktaş, İngiliz devi Manchester United'ı kendi sahasındaki maçta mağlup ederek bu sezonki ilk Şampiyonlar Ligi maçını galibiyetle tamamlamak istiyor. Bu arada gruptaki diğer maçta ise Almanya'nın VfL Wolfsburg takımıyla Rusya'nın CSKA Moskova ekibi Almanya'da karşı karşıya gelecek. MUHTEMEL 11 Beşiktaş'ın yarınki mücadeleye Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ernst, Fink, Tello, Yusuf ve Bobo muhtemel 11'le çıkması bekleniyor. . SAKAT OYUNCU YOK Zorlu Manchester United maçı öncesi Beşiktaş'ta sakat oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindirdi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle geçtiğimiz haftalarda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımda, bütün oyuncuların maça hazır olduğu öğrenildi. Sezon başında ameliyat olan İbrahim Toraman'ın ise takımla birlikte çalıştığı ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin tercih etmesi halinde oynayabileceği bildirildi. Beşiktaş, İngiliz ekibiyle yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını ise bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. GRUPTAKİ DİĞER MAÇLARI Siyah-beyazlı ekip, Manchester United karşılaşmasının ardından grubundaki iki maçı üst üste deplasmanda yapacak. 30 Eylül'de Rusya'da CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takım, 21 Ekim tarihinde ise Almanya'da Vfl Wolfsburg maçına çıkacak. Alman rakibini 3 Kasım'da İstanbul'da konuk edecek Beşiktaş, 25 Kasım'da deplasmanda Manchester United ve 8 Aralık'ta kendi sahasındaki CSKA Moskova maçlarıyla grup mücadelesini tamamlayacak. |
hadi bakalım. denizli hoca yine bir fantazi yapmazsa olur bu iş. |
holo nden yokkkk |
sonra girer. olsun 2. yarıda nihat nobre holosko |
aa hayret nihat nasıl yok ya sağ bekte neden ibrahim kaş yok ? ekrem neden ön libero değil ve hatta hakanıda almamış süper yapmış..şaka gibi |
Yusufun yerine tabata olmalıydı bence.. |
Alıntı:
|
sakat olmamasi iyi ama Toraman'i neden oynatmiyor o zmn? |
toramanın oynaması konjonktürel olarak sakat ! |
ne oldu tabata ikinci yarımı giricek oyuna |
ManU Karşısındaki İdeal 11 'ler ! Benim ideal 11 im ! ---------Rüştü--------- Ekrem-Sivok-Ferrari-Deli -------Ernst-Fink------- --------Tabata--------- Holosko --------- Tello-- ----------Bobo---------- |
------------------hakan--------------- ekrem-----sivok----ferrar-----ismail ------------ernst-----fink------- ---nihat---------tabata------tello ----------------holosko--------- bu kadro bence yeterli kazanmak icin |
Bence Hakan yerine Rüştü'yü oynatması lazım C.L de, çünkü Rüştü tecrübesinden faydalanabiliriz, kadro şöyle olabilir; -----------Rüştü----------------- Ekrem----Sivok----Ferrari----İsmail ---------Ernst------Fink---------- --Nihat-----Tabata--------Tello-- -------------Bobo--------------- 2. Yarıda Bobo-Holosko değişikliği yapılabilir duruma göre.. |
rüştü-ekrem-toraman-ferrari-i.üzülmez-ernst-tello-yusuf-holosko-nihat-bobo |
Alıntı:
|
Allah aşkına yapma yusufa adım attırmazlar bu adamlar.. |
holosko maçın yıldızı olur |
-----------------rüştü------------------- --ekrem-----sivok-------ferrari-----ibrahim üzülmez ---------------ernst-----fink-------------- --------tello-----tabata------yusuf----- --------------bobo----------------- ikinci yarıda kozlarımız holosko nobre nihat ve serdar özkan olur duruma göre girebilir bu oyuncular bnce böyle güzel olurdu |
nihat ve tabata ilk 11 baslayacak bu kadroyla cikmaz denizli illaki dagitmasi lazim kaldiki bu kadroda guzel degil |
bu kadroyla çıkarsa bnce güzel olabilir ama bu kadroyla çıkıcağını zannetmiyorum çnkü denizli hemen verdimi kadroyu ellerine daha yeni çalışıyo takım çok komik olmuş :) |
ernsttin biraz daha ataklara katilmasi lazim artik sutu var sut atmasi lazim rakip kaleye daha yakin durmasi lazim bence bu sekilde baski kuramayiz 4 adamla 6 adama hucum ediyoruz bu 4 adam mukemmel etkili olsalar onemli degil ama belirli kapasiteleri var o yuzden oraya 1 2 adam daha sokmamiz lazim yani en azindan sunu istiyorum yahu kardesim en azindan her mac 1 defada olsa birtane stoperimiz gole dogru kacsin araya bikere kaciralim bakalim yaw deli olmamak elde degil bi tane bekimiz bir pozisyona girsin allah rizasi icin |
yusuf 90 dakikayı çıkaramıyo ki.. manu nun yusufun çalımlarını yiyeceğini sanmıyorum pek zaten. 2.yarı rakip biraz yorulduğunda faydalı olabilir..ooo bu kadro daha çok değişir maç saatine kadar |
Konular Birleştirildi.. Bu Serdar ÖZKAN Hâla Kadroyla Girebiliyor ya PES. |
kadroyu önceden kestirmek zor.Mustafa hocanın ne yapacağı belli olmuyor |
Rüştü kalede olursa ben bu maçı izlemem bile kalp krizi geçirmeye niyetim yok genç yaşta;) |
Alıntı:
|
|
denizlinin napıca belli olmaz buraya 100 tane farklı kadro yazsak mustafa hoca gider 101. kadroyu yaratıp sürer sahaya .. taraftarlar olarak yarın liverpool maçının üstüne çıkmamız lazım |
Rüştüü İyi deill hakan girsim bence gs maçında gördükk rüştüyü |
İnşallah puan çıkartırız. |
Alıntı:
|
herşey iyide serdar özkandan vazgeçildiği zaman daha bi iyi olucak MD neyi zorluyor anlamıyorum.. |
yusuf ikinci yarı girmeli ve tabata da kesinlikle oynamalı |
bu maç tabatayla holoskonun maçı kim nederse desin eger bu oyuncular oynamazsa bu maçı çok zor kazanırız mucize olur kazanmamız yusuf mancesther maçını kurtaramaz sivas-eskişehir maçlarını kurtarabilir denizli ne yapmaya çalışıyor anlamak zor bu kadroyla çıkarsa gol yemeden mancesther kazanır. |
---------------------------hakan --------------------------------- ----------------sivok-------------ferrari--------------------------- ekrem d.----------------------------------------ibrahim ü.--------- ----------------ernst---------fink--------------------------------- ------serdar ö.---------tabata--------------tello------------------ ----------------------holosko------------------------------------ |
Yusuf'un yerine Tabata olabilir bence, öyle de olmalı zaten...Manulular daha onu tanımıyor, sürpriz olabiir onlar içinde...Serdar'ın yerine de Holo, bu kadro daha çok iş yapar kesinlikle... |
Serdar Özkan ı beyenmeyenler var anlamıyorum hala gs maçında en iyi oyuncumuz zaten böle üstüne gelen takımlara karşı forvetlerin hızlı olması lazım Serdar ile Holosko bence ilk 11 de başlar -----------HAKAN---------- Ekrem----Sivok---Ferrari---Üzülmez -------Ernst----Fink------ Serdar---Tabata---Tello- --------Holosko--------- |
Alıntı:
ama denizlinin bu kadroyla cikacagini rüyamda görsem inanmam ben size denizlini kadrosunu söylim.... -------------------------hakan------------------------------ toraman---kas-----sivok------ferarri------üzülmez------ismail ekrem----------fink-------------ernst--------------tello iste denizlinin sistemi bu olacaktir manchester macinda 6-4-0 taktigi |
denizli muhtemel 11 ile çıksın bende kafamı keserim. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:19 . |