![]() |
Umarım Liverpool olayı yaşanmaz. |
yine bir rüştü klasiği.. gese maçındaki panik hali devam ediyodu demek,kulağına top gelmiş sakatlanmış,böyle komik nedenden başka bi takım oyuncusu sakatlanamazdı zaten.. hakan oynamayacağı maça nsl adapte olacak acaba?? hadi bizi utandır hakan arıkannn |
Alıntı:
o deplasmanlar ıcın gecerlı ama (: |
iki kalecimizde birbirinden beter zaten al birini vur ötekine |
İkisinede güvenmiyorum avrupa maçlarında. Ama bence Hakan bu üstündeki lekeyi temizlemek istiyecektir. İyi maç çıkarabilir. |
dualarim kabul oldu bu rüstü zaten kaleci falan degil baksaniza sakatlik bahane kendine güvenemedi manchestere karsi....hakan rüstüden 10 eldiven daha üstün 4 macta 1 gol yedi rüstü bi gecti kaleye 1 macta 3 gol yedi....hakan liverpool macindan sonra resmen hain ilan edildi liverpool macinda rüstü olsaydi kalede o en az 10 yerdi ama herkes hakan hakan ben hakan arikana güveniyorum ve bu maca damgasini vuracagina inaniyorum |
Alıntı:
|
hakanin gecmesi cok iyi oldu kaleye |
Ya bu Rüştü ne kadar akıllı bir adam ya hemen sakatlık oluyor maçtan önce vaay bee ne tesadüf yaa sadece gülüyorum yani tabi gördü zor maçı kaleye Hakan geçsin gol olursada ben yemiyim akıllı valla zekasına hayranlık duydum.Ama bu olaya da sevindim kalede kesinlikle Hakan olmalı diğer türlü Rüştü olursa 10 kişi oynamış oluruz;) |
Türkiye`de Saat: 05:47 . |