![]() |
Gruptan Çıkarız http://www.fotomac.com.tr/2009/09/15...DBEBB103Ex.jpg "Ligdeki durumumuzdan olumsuz etkilenmeyiz. 7-8 puan alırsak gruptan çıkarız. Bunu başaracağımıza inancım tam". Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligdeki kötü gidişe rağmen Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacaklarını iddia etti. Devler arenasının havasının farklı olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen sezon hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmekti, bunu başardık. Şimdi de gruptan çıkmayı hedefliyoruz. 7-8 puan bizim için yeterli olacaktır. Her şeyimizi otaya koyup bunu başaracağımızı düşünüyorum" dedi. Her zaman büyük Umutsuzluğa yer olmadığını vurgulayan Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Manchester United son 2 sezonda 2 final oynayıp, birini kazanmış bir takım. Beşiktaş da İstanbul'da son derece başarılı. Bu maçtan alacağımız sonuç başlangıç psikolojisi açısından oldukça önemli. Lige istediğimiz gibi başlayamadık ama bu bizi olumsuz etkilemeyecek. Köklü camialar birkaç kötü sonuç ile yıkılmaz. Büyük her zaman büyüktür. Büyüklüğümüzün farkındayız." |
Bu maç bizim yada beraberlik |
inşallah hocam inşallah . |
hoca güzel konuşuyorsunda icraat görelim. |
Umarım dediğin gibi olur hoca.. şampiyonlar ligi kariyerin pek parlak sayılmaz, insan hatırladıkça korkuyor !!! |
insallah, artik su guruplardan bizde cikalim bea hocam |
hedefleriniz doğrultusunda herzaman yanınızdayız hocam.köstek olmanın zamanı değil.. |
bana çıkamazmışız gibi geliyor. inşallah hocanın dediği olur |
ya aslinda sen olmassan cikarizda gs karsisina forvetsiz cikaran sen manu macina galiba 8-2-0 taktiyle cikarsin...bizim yönetim ve teknik heyet zaten hep cikip sunu yapacagiz sunu alacagiz hepsi salliyor ama orada icraat yok 5 lig macinda 3 gol atmis 6 puan almissiz sen kalkip sampiyonlar liginde 6 macta 7-8 puan alacagiz diyorsun komik hemde cok komik.... |
bu maçı alırız |
İlk önce biz gol atmayı öğrenelim hocam, sonra gruptan çıkmayı düşünürüz...Bu takım gol atamıyor gol, hala bi önlem almıyorsunuz buna, sonra yok gruptan çıkarız, yok ligdeki durumuzu fena değil falan diyorsunuz... |
Alıntı:
|
Göricez hocam |
kartal gruptan çıkar Ligde şu ana kadar umduğunu bulamayan siyahbeyazlılar, devler ligi ilk maçında ingiliz rakibine yenildi ancak gruptan çıkma şansı yüksek görülüyor Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United karşısında ortaya koyduğu oyun, yenilmesine rağmen umut verdi. Camiada herkes, “Biz bu oyunla Wolfsburg ve CSKA Moskova’yı geçip grupten çıkarız” şeklinde yorum yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli de ciddi oynadıkları ve söylenenler uygulandığında arzulanan futbolun ortaya çıktığını belirtti. Şansımız yüksek Denizli, “Ligde zor günler geçiriyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Manchester karşısında bunu ispatladık. Devler Ligi’ne yenilgiyle başladık ancak umudum matematiksel olarak şansımız sürdüğü müddetçe hiç bitmez. Wolfsburg ve CSKA bizden güçlü değiller. Bu takımları hem içerde hem de deplasmanda yenecek gücümüz var. Gruptan çıkacağız” dedi. |
Fazla konuşmayın.. Sadece icraat !!! |
Konular Birleştirildi. |
cikacaz cikacaz cikacaz inaniyorumm manu macindaki futbol umutlandirdi benii... nobre ye sakatlanmadigi surece hermac oynatmali mustafa hoca en azindan ilerde top tutabilior gs macinda ilerdeki her top kayboldu.. rakibe gitti.... HADI KARAKARTALLAR kayserisporu yenip bayrama moralli olalaim |
bencede bu sene iyi oynuyoruz |
insallah |
bnce gruptan çıkıcaz arkadaşlar bnde inanıyorum |
büyük düşün tabii. burası beşiktaş. |
bencede cikariz |
Türkiye`de Saat: 01:45 . |