![]() |
MÜJDE ! | Maçımız Şifresiz Star'da ! Beşiktaş'ımız İnönü’de Manchester United’ı ağırlıyor, Şampiyonlar Ligi maçları uydudan ve karasaldan şifresiz yayınlanacaktır. Beşiktaş Nihat, Bobo ve Holosko’yla gol arayacak, son iki yılın finalisti kırmızı şeytanlarsa Rooney, Berbatov ve Ferdinand’la kartalın üzerine gelecek. Bu nefes kesen mücadele öncesi, maçı ve sonrasıyla STAR’da yaşanacak. Şampiyonlar Ligi maçları uydudan ve karasaldan şifresiz yayınlanacaktır. Yalnızca anlaşmalar gereği Euro Star'da yayınlanmayacaktır. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...f6/Star_tv.jpg _______________________________________ Uyduda Şifreye Girmemesi Çok hoş oldu :) |
Süper ya beklediğim haberde buydu işte Sabahtan beri Star Tv şifresi arıyodum:) |
oo bu iyi olmuş :) |
süperrr :) |
ferdinand la mı üzerimize gelecek. yahu ferdinand defans adamı. iyice saçmalamışlar. |
oh çok şükür:) |
neden euro star'da yayinlanmiyor :( |
fark etmez her yerde ızlerdık macıı |
bu mükemmel haber için çok teşekkür ederim bide akşam çaktık mı deyme keyfimize |
Star kaybederdi yani biz değil internet denilen şey var :D |
arkadaslar biz gurbetciler nasil izleyecegiz maci?eurostar vermiyor dogrudur.digitürk eutelsat7 den digitürk izliyorum ama ordada 1senedir nerdeyse star yok,kalkmis,önceden negüzel bakiyordum cl maclarina.yukarida birkisi uydudan izleye bilinir gibi birseyler yazmis anlayamadim.acaba türksat 1c uydusundan izleniyormu?gerci ordada eurostar cikiyor ama belki baska bir frekansta baska bir star yayini varmidir acaba?beni bukonuda aydinlatirsaniz sevinirim.internette izlemek istemiyorum cok gicik oluyor,görüntü durmadan donuyor. |
hyr yani ferdinandla nasıl gelcekler |
süppeeer yaa çok sevindim buna:D |
Uydusu olan arkadaslar için iyi olmus |
ya beyler hangi uydudan izleniyor startv? |
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooook seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi seeeeennnnnnn bu gönüllerin sahibei KARA KARTALLL duyduğum en güzel haberlerden bir |
Bu iyi Haber :) , Taraftar Ekran Başındada Show yapıcak :D |
ohh be süpeer |
oLması gerekende bu zaten ... |
Star hiçbir zaman şifre koymamıştır bildiğim kadarıyla ayrıca spikerleride harika şampiyonlar ligi hep star da kalmalı... |
ohh be sevindim |
hadi bakalım tanıdık geldi bu bana ama gecende de bi maç için böyle söyleniodu şifre koymuştu neyse..her türlü |
Hadi Hayırlısı Allah ın izniyle kötü gidişe bi son verelim artık.. |
Alıntı:
bize milli maclarda yasak tutugun takimin macini izlemekte |
oh beeeeeeeeee . |
offf yaa neden biz Avrupadakileri kimse düsünmüyor :(:( yine netten kesik kesik kalitesizmi izlicez maci .. |
Arkadaşlar umarım dediğiniz çıkar ama star tv ye güvenmiyom |
Türkiye`de Saat: 04:01 . |