Yorgun Kartal | 15-09-2009 19:19 | Öncelikle foruma dün üye olmakla beraber tüm Beşiktaş'lılara merhaba diyerek söze başlayalım.:hello:
Bobo'nun kadrodışı bırakılması kesinlikle doğru bir karar.En azından şöyle söyliyelim bobo'nun bu maçta ilk 11 içinde yer almaması doğru bir karar oldu.Bobo'nun bırakın golu bu maçta rio ve vidic arasında o bezmiş haliyle takımı sıkıntıya sokmaktan başka birşey yapacağını düşünmüyorum.
Zaten geçen sezon bittikten sonra ben bu takımdan gitmek istiyorum diyen Bobo'nun; ki bir yerde haklıdır beşiktaştan aldığı paranın 2 katını teklif ediyorlardı,ne sezon öncesi nede sezonun başından beri beşiktaş için oynama hırsını kaybettiğini söylemek için alim olmaya gerek yoktur heralde.En son gs maçından örnek vermek gerekirse maçta verilen görevde tek forvet oynayan bir oyuncunun ilk görevi sanılanın aksine gol atmak değil arkadan gelen orta saha oyuncularına yalancı ve çapraz koşularla alan açmasıdır ki bu sayede kendisine gelecek isabetli pasları gole çevirebilsin.Ama maalesef kendisi hücum sahasının ortasında ısrarla sırtı dönük top isteyerek arkasında kalan 30-35 metrelik mesafeyi mucizevi bir biçimde 7-8 adam çalımlayarak gol atma düşüncesindeydi.Beyler bu düşünce 7-8 yaşında harçlığını verip halı sahada 1 saat maç yapan çocukların bile artık yapmadığı bir olgudur.Adamlar boşuna hem kanat hem santrafor oynayabilen messilere ronaldolara gıpta ile bakmıyor.Bunlardan biri değilsen mevkin neyse onun gereğini yapacaksın.
Gelelim bu işin zamanına.Kesinlikle yanlış olmakla beraber Mustafa Denizli'yi niye bu adamı kadrodışı bıraktın bu adam bizim herşeyimizdir şeklinde hayalci bir şekilde eleştirmek yerine neden şimdi yaptın bunu sorusunun cevabını veremediği için eleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.Belki maç sonrası olmasa bile ilerleyen günlerde muhakkak bir açıklama gelecektir gelmek zorundadır.Aksi halde zaten huzursuluk döneminde olan takım iyice gerilecektir. |