![]() |
Vee İşte Resmi Kadrolar ! Beşiktaş http://www.bjkarena.net/v2/images/st...i/besiktas.png İlk 11 84. Hakan Arıkan 4. İbrahim Kaş 6. Sivok 27. Ferrari 19. İbrahim Üzülmez 17. Ekrem Dağ 28. Ernst 15. Tabata 21. Serdar Özkan 23. Holosko 11. Mert Nobre Yedekler 1. Rüştü Reçber 3. İsmail Köybaşı 5. Fink 8. Nihat Kahveci 14. Tello 25. Uğur İnceman 29. Yusuf Şimşek Manchester United http://www.bjkarena.net/v2/images/st...ter-united.png İlk 11 12. Foster 2. Neville 3. Evra 23. Evans 15. Vidic 18. Scholes 8. Anderson 17. Nani 16. Carrick 25. Valencia 10. Rooney Yedekler 29. Kuszczak 6. Brown 7. Owen 9. Berbatov 13. Park 20. Fabio 28. Gibson |
OOO Ferdi yok ne yedeklerde ne 11 de :D |
demek bobo gercekden oynamiyor.. ben rüstünün sakat oldugunu düsüniyordum niye yedekler arasinda |
o tello neden oynamıyo ya.bööle bi saçmalık olabilirmi ya. |
Cl 'de Korcan yedeklerde olursa acayip olur da ondan :) |
hadi diyelim hakan sakatlandi onun yerine yine sakat bir kalecimi girsin böyle sacmalik olurmu? |
Rüştü sakat olsa da Rüştü'dür ama alt yapıdan daha ynei çıkmış hatta Resmi maç bile oynamamış kişinin (Korcan) maça çıkması doğru olmazdı ;) |
Olacak iş değil.Ümidimizi kaybetmeyelim diyoruz ama bu kadro man utd'ye göre değil.Rüştü olmasaydı eminim ekrem dağ'ın ön libero olduğu bir taktikle bile gs maçından rahat bir galibiyetle çıkardık.Ama zaten sistem yerleşiminde fizik gücü az olan önlibero ekrem dağ ve top sürme kabiliyeti sıfıra yakın olan sağbek ibrahim kaş bu maçta çok sırıtacak gibime geliyor. Adamların orta sahasına bir bakın allah aşkına Scholes, Anderson, Nani, Carrick, Valencia.Zaten yabancı sınırlaman yok ne diye fink'i yanında tutuyorsun.İki önlibero anca iş yaparken takımda ekrem'in orada oluşu ernst'in dengesini bozmasa bari. |
fink yok ekrem yine ön liberoda gerçekten ilginç bizim sağ beklerden ön libero yapma hastalığımız hala devam ediyor s.kurtuluş da böyle yapılmıştı zamanında ama o en azından fizik olarak oraya uygundu ekrem çok sırıtıyor hele i.kaş sağda gerçekten çok kısır bir oyun sergiliyor. İ.üzülmez tercihini doğru buluyorum nobre de yerinde olmuş ama ekrem ve kaş bizi yakabilir. |
ekremi önliberoda oynatan adam bana göre teknik direktör falan değildir kimse kusura bakmasın.. kaldı ki bu kadar önemli maç öncesi bobo yuda kadro dışı bırakıyorsun.. yazıklar olsun bu takıma ihanet |
Türkiye`de Saat: 16:50 . |