![]() |
Sir: Böyle Taraftar Görmedim Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson, Beşiktaş`ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu. Ferguson yaptığı açıklamada "Bu kadar zorlanacağımızı bekliyorduk. Beşiktaş çok mücadeleci bir takım. Fakat beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi. Takımlarına harika bir destek veriyorlar. Bu taraftar karşısında işimizin zor olduğunu biliyorduk. Beşiktaş bize taktiksel sıkıntılar yaşattı. Forveti ikilemek zorunda kaldık. Bir baskı kurduk ve bu baskının sonucunda da golü bulduk. Beşiktaş taraftarı gerçekten harika. Ben hayatımda hiç böyle bir taraftar görmedim. Gerçekten rakiplerin üzerinde inanılmaz derecede baskı kuruyorlar." dedi. -HABER1903- |
ki taraftar bugün gene eskisine göre durgundu bile denebilir :D |
keşke gol atabılseydık o muthiş taraftar çıldırdı o zaman gorurdun. |
ahh ahh 1 tane gol atsaydk yalnızca 1 tane sen o zaman görürdün taraftarıı :(( |
İlk yarı sönüktü bnce.Ama 2. yarıda yapılan o şov anlatılmazdı... |
Bide gol atabilseydik ozaman çıldırırdı taraftar !!! |
1 gol atsaydık o zaman stat başınıza yıkılırdı ihtiyar |
valla ses mes kalmadı.yarın el kol hareketleri ile anlaşırız milletle artık |
ahhh ahhh sen gercek taraftarı görmedin bir gol atsaydık stat basına yıkılacak sanırdın |
ilk yarı pek iyi değildi taraftar ama 2.yarı gayet iyiydi . |
Göremezsinde Zaten , Alex Ferguson'cum :D |
Dünyanın en iyi,en ateşli taraftarına mensup olduğum için sonsuz gurur duyuyorum.İnşallah herşey taraftar gücümüzle orantılı gelişir.Biz her zaman en iyisini hak ediyoruz. |
Ben hatta bugün daha iyi bekliyordum taraftarı, ama bu hali bile herkesin hayranlıkla izlemesine yetiyor. |
o taraftar herşeyin en iyisini hakediyordu bide galibiyetle ayrılsaydıkda görseydin sen o taraftarı |
Daha iyi olabilirdik taraftar olarak.Bence durgunduk. |
gol gelseydi takımdan sen sonra görseydin birde çarşıyı alex |
dünyanın en büük taraftarı bizizz..barcelonanında bocanında var taraftarı ama ateşleyici gücü yokkk.öle mal gibi maç izliyolar bu tarftar bu yeryüzünde bu gezegende birr numara |
yine taraftarımızla ön plandayız futbol yine 0!... |
Golsüz maçta bukadar etkileniyosan gol olsa kalpten giderdin demekki :D |
liverpoll maçına yaklaşmadı taraftarın tezahüratı |
göremezsin tabii, muhteren sör. sizde öyle yürek yok ne yazık ki. |
ewt bi tane atabilseydik o zman görürdünüz asıl |
Elbette Dünyanın en asil ve güçlü taraftar topluluğu Beşiktaş taraftarıdır. Gerek yarattıkları besteler ile, gerek toplum konularına duyarlılıklarıyla her zaman bir numara olmuştur. Bizim gibi taraftar topluluğu her Başkana nasip olmaz. Biz, en kötü zamanda takıma ve kulübe desteğimizi asla esirgemeyiz. Sir Alex Ferguson gerçekten efsane bir isim. Ondan bu yorumları duymak güzel. "Kartal Gol gol gol" tezahüratında kalpten gitmedi iyi ki. :D |
Yine kendimizi avutuyoruz taraftarimizla, baska bahsedecek bi sey yok zaten. Topa dürtecek bi adam olsa bayram yerine dönerdi orasi. Son dakkada Nobrenin kacirdigini Bobo olsa atardi gibime geliyor. |
Bende oradaydım gerçekten harikaydık ama maçı kazanamdık ne yazık |
Alıntı:
|
alex ferguson : çılgınlar M.United’ın efsanevi hocası, tribünleri gördükten sonra Liverpool ve Marsilya’nın niçin bu statta yenildiğini daha iyi anladığını söyledi Beşiktaş silkeleyip de yıkamadığı ve şanssız bir golle yenildiği dünyaca ünlü Manchester United’in efsanevi hocası Alex Ferguson’la maçtan sonra BJK TV’nin koridorlarında ayak üstü bir görüşme yaptım. Ferguson’un ilk sözleri taraftarla ilgili idi. Ünlü hoca, “Söylendiği gibi muhteşem bir taraftar topluluğu. Takımlarına maçın bitimine kadar çok bağlılar. Takım için büyük bir güç. Liverpool ve Marsilya gibi güçlü markaların bu statta niçin yenildiğini şimdi daha iyi anladım” dedi. Beşiktaş gruptan çıkar Ferguson sözlerini şöyle bitirdi: “Tottenham’ın burada 2-0 kazanıp alkışlarla uğurlandığını duymuştum. Yıllardır futbolun içindeyim böyle coşkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Maça gelince. Beşiktaş bizden iyi oynadı. “Gole kadar rahat değildim. Golü bulmak çok önemlidir. Biz attık kazandık. Futbolun cilvesi. Grupta biz birinci Beşiktaş ikinci olur.” |
Umarın dediğin gibi olur Ferguson !.. |
İnş. dediğin gibi olur.2. olupta guruptan çıkalım eğer ilk yarının sonunda 1 gol bulmuş olsaydık sen gör 2. yarının başını! |
Konular Birleştirildi. |
fergusaon dediyse olur :):) bak bu beni biraz daha heyecanlandırdı :D |
Türkiye`de Saat: 19:08 . |