![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi forumlar. |
Alıntı:
Benim yalan borcum yok gidin şahemre ye sorun chat box ta şehitlerimizden terör den konuşuyoduk Beşiktaş harici konuşmak yasak dedi bende sustum ama yinede banladı . ALLAH RIZASI İÇİN ADALETLİ OLUN !!!!! Bu konuyu kapattım burada konuşmuyorum artık . |
Alıntı:
|
bir futbolcu takimin kurtarici olamaz hic futbol takimoyunudur |
biz şuan 4-2-3-1 oynuyoruz artık 4-4-2 oynarız herhalde -------------------------hakan a.---------------------- ---------------ferrari----------------sivok-------------- ---ekrem d.------------------------------------ibrahim ü. -----------------------ernst---------------------------- ---serdar ö.------------tabata------------------tello----- ---------bahuhan (nobre)-----holosko(bobo-nihat)-------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu denizli batuhan 80 kiloyada düsse oynatmaz bunlar hep bahane ...sezon basinda göndermek icin takim ariyorlardi ayrica denizlinin prensi nobre dururken batunun ne isi varki takimda...aydini bitirdikleri gibi batuhanida seneye siradan bir futbolcu icin takasta kullanirlar....ridvani aldik onuru aldik hangisi 5 dakika sans bulabildi...denizlinin genclere karsi bir alercisi var bakin bobo da genc onuda harcadi helal olsun denizli gelecegimizle oynamaya devam et....nobren yusufun rüstün yeter sana |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |