![]() |
Denizli'den Bobo açıklaması http://1.bp.blogspot.com/_N_4_EPtl7e...JK-BASIN-B.jpg Mustafa Denizli bugün Bobo hakkında çıkan Beşiktaş'tan ayrıldı dedikoduları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu: "Bobo bugün sadece sistem gereği dışarıda kalmıştır. Bu gibi dedikoduları kimler niçin ortaya atıyorlar. Bir türlü anlamıyorum. "Bobo bavulunu toplayıp gitti" diyorlar. Ortada böyle bir şey yok. Bu haberleri yapanlara sadece yazıklar olsun diyorum. Bu gibi dedikoduları yapanlar sadece Beşiktaş'a zarar veriyor." dedi. |
hocam keske daha önce yapsaydin buisi.bugün böyle mactan saatler önce olacak isdegildi ama yinede haklisin.keske süresiz kadrodisi biraksan,belki ozaman pabucun bagli ooldugunu görürde biraz gayret edip hirslanir. |
Bugün Bobo , olsaydi Gol Yollarında Daha farklı olabilirdik be hocam. |
yönetimide alıp beraber gidin sayın denizli |
sistem geregimi ?? biraz daha net konussaydin hocam ama iyi bari öyle büyük problem yokmu aralarinda bende düsünemiyordum bobonun dizsiplinsiz hareket yapacagini |
dediğin gibi olsun bakalım hocam |
ya bırakın bobo dan medet ummayı Allah aşkına . |
forvet kısmında hiçbiri iyi değil bana göre hepsi de bavulunu toplayıp gidebilirler!.. |
Hangi sistem bobo gibi bi futbolcuyu ilk 18 almaz ki !! |
Sistem gereği kadro dışı bırakması pek anlamlı gelmiyor, gol yollarında zaten sıkıntımız varken neden ilk 18 e almıyorki en azından yedekte oturtup sonraki dakikalarda oyuna soksaydı |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |