![]() |
Grubumuzda Üçüncüyüz !.. Şampiyonlar ligi grubumuzda oynanan diğer maçta Wolfsburg, Cska Moskova`yı 3-1 lik bir skorla yenerek gurupta averajla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın golleri 36, 41 ve 87. dakikada Grafite ve 76.dk Dzagoev`den geldi. Beşiktaş averajla gurubunda 3 sırada yer alıyor. HABER1903 |
Fazla sevinecek birşey yok , 3. Sırada değil 1. Sırada da Olabilirdik |
Cska şuanda kötü durumdalar, hoca değişikliği vs vs... Deplasmanda cska ile oynucağımız maçtan 3 puan alırsak eğer grubun rengi komple değişir !!! |
Cska maçını kazanmamız şart... |
Bu grubu en kötü 3.lükle bitireceğimize inanıyorum, hatta gruptan çıkarsak bile sürpriz olmaz, Wolfsburg ile Cska yı yenebilcek güçteyiz |
arkadaşlar wolfsburg bize göre gol işini mütiş yapan bi takım maç başı rakip demeden 2 gol atıyolar...biz burda 3.olup uefaya düşersek ben inanıyorum uefada final oynarız..ben bus ene gs yada fenerden birinin final oynayacagını düşünüyorum şahsen..artık avrupada çok iyi maçlar çıkartıyor takımlarımız..ama şu gol işi çözülmelii..cskayı geçeriz ama wolfsburgu geçermiyiz bilmem |
Wolsburg inönüde bizi yenemez ama almanyada, bilmiyorum... |
iyidir iyidir |
inönüde ikisinide yeniceğimizi düşünüyorum hmde çok büyük bir hisle ama dışarıda bilemiyorum iki maçtada beraberlik çıkatsak çok güzel olur tabi yenersek süper olur beşiktaş bu gruptan çıkar en kötü 3. olur görüşündeyim |
csk yı ve wolfsburgu yener, deplasmanların birinden berabere gelirsek bu iş tamam. e heralde onu da yaparız inşallah. |
Türkiye`de Saat: 09:33 . |