![]() |
Süperdin Hakan ! http://www.fotomac.com.tr/2009/09/16...E82BEE8EFx.jpg Rüştü'nün maçtan bir gün önceki idmanda kulağına top gelmesi sonucu sakatlanmasıyla kaleye geçen Hakan Arıkan, kalesinde son derece dikkatliydi. Maçın ilk yarısında iki önemli kurtarış yapan 27 yaşındaki oyuncu, 77. daikada da Nani'nin şutunu nefis kurtarmasına rağmen dönen topta Scholes'un kafa golüne engel olamadı. |
Hakana her zaman güvendim bugün kusursuzdu bence ileride de çok hizmet edecektir. |
muhteşemdi.. golde bi şansızlıktı zaten uzaklaştıramamıstık.. inşallah hep böyle olur |
dilimde tüy kalmadı artık hakana güvenilmeli diye ama sesimizi duyan cıktı sonunda |
zaten bu takımda artık ligde kupada vs. heryerde kaleyi hakan korumalı yoksa 36-37 yaşında adamla olacak işler değil bunlar kalede devamlı hakan oynasa aynı zamanda tecrübe açısından da çok yol alacak. |
Golde yapabilicek bişeyi yoktu, sonderecede güzel 1 maç çıkardı.. kalemiz artık hakan olmalı.. keşke derbidede hakan oynasaydı !!! |
Hakan bide topu oyuna iyi sokabilse kaleden yana problemimiz olmaz |
artık büyük takım kalecisi gibi oynamaya başladı taraftara kalede güven veriyo inşallah böyle devam eder |
hakan süper oynadı amaaa aoutları iyi dikemedi |
artik bundan sonra hakan oynasin |
hakan müthiş oynadı zaten sezon başından beri böyle oynuyor inşallah hep oynar tam kaleci yaşına geliyor hakan 27 yaşında kalecilerin en iyi yaşı 30 yaşlarıdır hakanda bu yaşlara yaklaştı kalemizi korursa bundan snra iyi olur rüştünün yerini alabileceğini kanıtladı kalecilerimizden yana şüphem yok rüştüyede suç bulmuyorum sakatlıktan çıkar çıkmaz oynattı hoca onu yazık oldu ona böyle birşeyi haketmiyo bnce oda |
hakan eskiye oranla daha iyi güzel kurtarışları var ancak geri paslarda birde top kullanırken çok kötü bu özeeliğini çok çalışarak kapatabilir geri paslarda topa vururken çekinerek vuruyor sanki bu tv başından bile belli oluyor |
Hakan bu takıma geldiğinden beri bana güven veriyor..kim ne derse desin artık hızlı adımlarla kaleye geçirilmeli.. |
Hakan'a güvenmiyorum, ama dün çok iyi bi maç çıkardığını söyleyebilirim...Eğer bu şekilde oynamaya devam ederse ben ve benim gibi ona güvenmeyenlerin de güvenini kazanacaktır zaten, iş onda bitiyor yani bizde değil...Mesela dün Hakan iyiydi diyoruz, ama topu çok çok kötü kullandı, bide ilk yarıda gelen yan topta topu elinden kaçırdı, eğer arkasında bir Beşiktaşlı değil de bir Manu'lu olsaydı bugün adam asılmıştı!..İşte şu hataları da yapmazsa, topu da daha iyi kullanırsa, çok daha iyi bir kaleci olacak Hakan, bizde uzun yıllar kalemizi sağlama aldık diye sevineceğiz... |
ben hakana fazla güvenmiyordum basit hatalar yapiyordu ama bu sene gercekden begeniyorum hakani peace cupdan beri iyi maclar cikartiyor topu atmasindan bende sikayetciyiz ama eskisi kadar kötü degil yinede cok düzeltmesi gerekiyor |
rüştü oynamasın artık |
hakan çok iyiydi yaaa hep byle olur inş.. |
Rüştünün hatalarından sonra ve Hakan'ın bu performansından sonra kale belli oldu diye düşünüyorum |
hakikaten 10 numara oynadı çocuk. nefis kurtardı. helal olsun. |
ya hakan 5 macta ( dünkü macta dahil) 2 gol yedi rüstü 1 macta 3 gol yedi aradaki fark iste burda...rüstü geldiginden beri zaten kötüydü eziklerin 3. kalecisiydi...hakan cok iyi kaleci ama yalnizca cordobadaki oyuna topu sokabilme beceriside olsa tam 100 numara kaleci olur ama onuda oynaya oynaya gelistirir...haydi hakan verme daha bu kaleyi rüstüye |
Hakan süperdi.. Sadece topu oyuna sokarken biraz sorun yaşıyor, inş. onuda düzeltir, bence kale artık Hakan a verilmeli.. |
Alıntı:
|
Bncede Hakan tek kelimeyle süperdi...Artık kalenin başında onu görmk istiyorumm |
Hakan yetenekli kaleci, iyi maç çıkardı ama yine acayip bir savunma hatasından garip bir gol yemeyi başardık. Yalnızca golü atan Scholes değil iki ManU oyuncusu daha bomboştu ceza sahası içerisinde, yani o top nereye sekseydi yine gol olurdu. Kalecilerimizin iyi oynaması için takım olarak iyi savunma yapmamız lazım, yoksa böyle bir Dünya devi takımdan 3 oyuncuyu ceza sahasında boş bırakıp kaleciden mucize beklemek biraz saçma olur. Hakan daha iyiye gidecektir zamanla, o potansiyel var onda fazlasıyla çünkü.. |
Hakıkaten aksam hakanı begendık!!Bravo kardesıme |
hakan hakannnnn hakannnnnnnn hakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
Hakan her zaman süperdi ama kimse ona güvenmiyordu ama artık güvenirler heralde.. |
Alıntı:
|
Hakan bu sene ligdeki iyi performansını bu maçtada ortaya koydu.Golde yapabilecek bir şeyi yoktu.Şans işte topu yumrukladığı yerde Scholes'in tam kafasına geldi.Hakan böyle iyi oynamaya devam ederse kaleyi teslim alır.Rüştü gayse maçında klasına yakışmayacak hatalar yaptı.İnşallah bu formunun üstüne koyarak devam edersin Hakan. |
biraz degaj çalışması lazım.yoksa performansı gayet iyi |
sezon basından berı süper bir performans sergiliyor Hakan bu takımın ilk kalecisi olmalı Rüştü'de her ne kadar hata yapsada Hakan ve Korcan'a tecrübelerini yansıtması açısından bu takımda kalmalı. |
hakan sen 1 numarasın taas en 8 yediginde bile seni yuhaladıklarında hep seni savunmuştum zaten o gollerin hiç birindede senin hatan yoktuuu....sen bu takıma 5-6 sene daha hizmet edersin çok yetenekli fizigi mükememl yan topları harika bi kaleci hakan rüştü defedilmeli bence sezon sonuu...hakan dünde harikaydıı golde hiç hatası yoktuu ..zaten çok şansızıı porto maçındada biz üstün oynadıkk son dakkada yedikk.bu maçtada öle oldu çok bala gol attılarr...hakan harikasın ya seni çok seviyorum ayriyeten çok yakışıklısınn ...bi yandanda adaşımsın |
hakan cok iyi kaleci ama bi kalecide olmasi gereken en buyuk ozellik yok bence oda kaleci sansi olmaz boyle birsey yav cocuk mukemmel bir kurtaris yapiyor ve o yaptigi kurtaris sekip en bostaki rakip oyuncusunu buluyor liverpool macindada boyleydi 3 4 gol cak sansiz bir cocuk o top gol olmasa macin yildizi hakan olacakti ama ben serdarda cok buyuk asama goruyorum hayirlisi insallah bozulmaz |
Hakan cok iyi korudu kalemizi gercekten helal olsun bazi pozisyonlarda simdi Rüstü olsaydi belki tutamazsi dedigim anlar oldu yani.. yedigimiz goldede Hakan'in pek yapabilecegi birsey yoktu insallah böyle devam eder ;) |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |