![]() |
Alıntı:
|
Hakan, Ferrari, Ernst, Serdar günün başarılı isimleriydi; Sivok, Ekrem'de iyiye yakındı...İ.Kaş, Üzülmez çok zorlandı ama yine de vasatı aştılar bence, vasatı aşamayan isimler Tabata, sonradan oyuna giren Yusuf'tu...Holo ve Nobre de vasattı, bir şeyler yapmaya çalıştılar ama yeterli olmadı, ama Nobre'ye falan kızamam, adam tek başına Vidic'le dövüştü, kimse yardıma gelmedi, tek başına ne yapsın adam, bu anlayışla devam ettiğimiz sürece de Nobre ve onun yerine her kim oynayacaksa yazık olacak onlara... |
en başta sivok sonra ernst ve ferrari takımı ayakta tutan adamlardı hakan geri paslar ve kullandığı toplar dışında iyi kurtarışlar yaptı bence biras çalışıp bu eksiklerini giderirse rüştüden daha iyi olur |
Hakan, Ernst, Serdar çok iyidiler, Yusuf un tek faydalı hareketi de zaten Vidic karşısnda yaptığı hareketti, 4-5 kere atağa çıkarken pas hatası, top kaybı yaptı |
bence il sirada sivok var ernstte en az sivok kadar iyiydi ferrari hakkindaki suphelerim tamamen ortadan kalkti artik hakkaten cok iyi oyuncuymus ve serdar ozkan inanilmaz bir yukselis goruyorum onda hakani konusmaya gerek yok o bence 5 haftadir hep iyi |
Ferrari gerçekten defansta zapodan daha farklı oldugunu gösterdi zapoda güzeldi ama ferrari tam bi görev adamı.Ernst zaten bildiğimiz gibi sivok ferrari ile uyum sağlamış.Defansif olarak problem göremiyorum ama ofansta zayıfız hazır bir batuhan ve yanına holosko ile oda düzelir.Bobo' sözleşme imzalayana kadar şampiyonlar liginde oynatılmaması bana göre çok doğru ve yerinde bi karar... |
işte yusuf un o haraketine vuracak adam yok bizim takımda. o da olsa dadınden yinmez ama. yok işte. |
ernst ve hakan çok iyi oynadı |
Türkiye`de Saat: 21:24 . |