![]() |
Tabata : Sabır İstiyorum http://www.fotomac.com.tr/2009/09/16...59D8C4F1Ex.jpg Denizli'nin, "Atakları başlatsın, liderlik yapsın" diye 11'de şans tanıdığı Tabata, 69 dakika sahada hayalet gibi dolaştı. YİNE 11'DE BAŞLADI Mustafa Denizli, G.Saray maçında olduğu gibi Tabata'yı yine ilk 11'e koydu. Tecrübeli oyuncu çok istekli olmasına rağmen düşündüklerini yapamadı. Denizli ikinci yarının başında Tabata'yı dışarı almayıp, "Bir şeyler yapar" diye bekledi. Ancak Tabata beklenen çıkışı yapamayınca 70. dakikada kulübeye çekildi. SABIR İSTİYORUM Denizli, Tabata'nın yerine 70'de Tello'yu sahaya sürdü. Maç öncesinde, "Hayallerimden biri gerçekleşiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir rüya" diyen Tabata, "Muhteşem seyircimize galibiyet hediye etmek isterdik, olmadı. Henüz alışma dönemindeyim. Biraz sabır istiyorum" ifadesini kullandı. |
bekliyoruz tabata. Güveniyorum sana |
iki maçta oynadı ikiside üst düzey mactı bencede sabır göstermeliyiz beklenen cıkısı yaparsın ins |
Kesinlikle sabır gösterilmeli tabataya.. Gayse maçına oranla daha tutuktu ama zamanla atıcaktır bunu üzerinden.. |
Bende sana güveniyorum ve sabırla bekliyorum coşacağın maçları atacağın golleri tabata . |
bekleyen derviş beklemekten gebermiş |
gelen sabir istiyor, hadi bakalim senide bekliyelim birinizde ernst gibi olamasiniz, adam geldi günden beri süper hicte uyum falan demedi |
sabredilmeli tabata için diyorum çünkü çok belli oyuncularla tam anlaşamıyor hani bir pozisyn oldu manu maçında tabata serdarın diğer tarafa koşucağını sanıp oraya attı ama serdar diğer tarafa koşmak istedi bunu gibi birşey yusuf olsa onu bilir bizim serdr buuraya koşar şuraya atıyım der yani uyum önemli sonuçta 10 nmra pozisyonunda bir oyucu arkadaşlarını tanıması için biraz zaman şart yargılamak yanlış olur çok daha iyi oynıcağından eminim ben |
Biz sabrederiz sorun değil..Ama biz ne kadar sabredersek sabredelim, sen bu mevkiide oynadığın sürece, topu ilerden değil de geriden aldığın sürece istediğimiz Tabata'yı göremeyiz biz...Tabata şu anda 10 numara pozisyonunda oynamıyor, halbuki Denizli onu o niyetlen aldırmıştı, eğer Tabata'yı bu şekilde kulanmaya devam ederse 5 maçta bi asist, 5 maçta bi gol anca görürüz Tabata'dan... |
tabata sabır istiyor bobo sabır istiyor nihat sabır istiyor lig bitti lig |
bencede tabata yanlis yerde oyniyor ama tabiki sabirli olmamiz gerekiyor tabata bize cok katkida bulunacak ve bu hafta cok daha iyi bir futbol oynayacak |
Tabataya güveniyoruz, inş. güvenimiz boşa çıkmaz |
Alıntı:
Üst düzey maçları oyuncusu değilse ne işi var bu takımda diye sorucam ama kadroya baktığımda 4-5 tanesi dışında hiçbirinin bizim takımda işi yok da. Sıradan basit oyuncular ile ancak bu kadar. Tabataya güvenmiyorum ve o bu seneki yediğimiz en büyük kazıktır. |
Alıntı:
Helal, bir başka konuda da belirttiğim gibi, futbolcu geldiğinde kalitesini belli etmelidir. Her hafta "gelecek maçta mükemmel oynayacağım" diye sözler verilmemesi en uygunudur. Çünkü, gelecek hafta kötü oynadığında, bir sonra ki hafta içinde aynı cümleleri sarfeden futbolcuları artık ezberledik ve is-te-mi-yo-ruz.Herneyse, umarım en kısa zamanda toparlanır. |
herşey iyi olur umarım |
ya bi tabatacı arkadaş vardı, forumun beynini yedi tusubasa tabata diye, o nerde ya hic sesi cıkmaz oldu:D |
Sabrın sonu selamet olur inşallah... |
Alıntı:
gercekten nerde o arkadas, tabataya karsi olanlari öldürecekti nerdeyse:) |
Sen dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirsen takımın başına uyum sorunu yaşar ilk haftalarda haliyle Tabata'nın da böyle bir sorun yaşaması gayet normal. Kayseri maçında çok daha iyi oynayacaktır. Kötü demek için çok erken bence. |
Kaleye isabetli şut atan tek futbolcu tabata idi dün.:) Diğer mükemmel oyuncularınız şut dahi çekemedi.İlk maçında hat rick veya 2-3 asistmi bekliyorsunuz anlamıs değilim.Zamana ihtiyacı var her oyuncunun gibi. |
Dün NTV Spor`da Sergen in lafi vardi cok hosuma gitdi "Besiktas deneme tahtasi degil,denedik olmadi yok düsündügümüz gibi cikmadi" o ayaklari biraksin artik yönetim.Anadolunun cakma yildizlarini topluyoruz anca. |
Alıntı:
|
sabır tasıyımıyızzzzzzz bızzz gelen gıden sabır ıstıyorrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendin diyorsun işte o şut bile sayılmaz takım o derece döküldü.Tek başına sırtlayacak durumda değil takımı.Mevki durumuna gelince t.d ben değilim maalesef ipler denizlinin kontrolünde o adamı parlatmakta batırmakta onun elinde. |
Biraz daha sabredin Tabata, kendini gösterebilmek için bir miktar daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. G.Saray ve M. United maçlarındaki performansı beğenilmeyen Brezilyalı on numara, "Beşiktaşlıların bana büyük umut bağladığını biliyorum. Ancak şu an bir adaptasyon dönemi yaşıyorum. Henüz gerçek futbolumu oynayamadım. Ama bu geçici bir durum" dedi. |
Tabata Senden cok sey bekliyoruz bu beklentileri karsılıksız bırakma |
Evet beklentileri karşılıksız bırakma, sana 8 milyon euro verildi, bu paranın karşılıgını ver.. |
Sabrede Sabrede , Sabır Küpü Olduk Be ! Ne Sabrı |
yaa insaf diyorum yaa bşka bişey demiyorum hayretle okuyorum yazılarınızı adam daha birlikte oynıcağı oyuncuları tanımadan iki çok önemli maça çıktı ve iyi oynamıyo deniyo çok ilginç yaa bu mu futbol yani bu mudur bakış açısı yaa bi birlikte oynıcağı oyuncuları tanısın ilk önce pat diye olmaz o maç oynayarak olur en kötü 2 maç sonra kendini gösterir tabata ama gerçekten ilginç yanii gs ve manu maçlarındaki çabası bile güzeldi bişeyler yapmaya çalışıyordu ama tanımadığı o kadar belli ki manu maçında serdar ters koşu yaparken o diğer tarafa attı yanlşlıkla çnkü serdarı tanımıyor sabır derken bunu kastediyor hem kendisi için hem takım için biraz sabredelim çok yararlı olucaktır tabata merak etmeyin |
Çıkın oynayın kardeşim ne sabrı? |
Alıntı:
Valla diğerlerinin transferleri daha ilk maçlarından itibaren takır takır gollerine ve asistlerine başlayınca haliyle onlar neden zamana ihtiyaç duymuyor diye düşünüyor insan. Benim yıllardır bildiğim bir şey vardır kumaşı iyi olan oyuncu kendini ilk maçtada gösterir. Yani kabul edelim Tabata bizim futbolcumuz elbette destekleyeceğiz ve dua edeceğiz iyi oynasın diye ama yetenekleri ortada sıradan bir futbolcu. Yarın öbürgün bi de sakatlanır hadi bi daha zaman. Nihat geldiğinde de söyledim Nihat bize artık yaramaz. Ona verilan onca parayla avrupadan yıldız alınırdı diye çok kişi bana kızdı nihat süper olacak filan diye. Ve Nihat kendini kanıtlama hırsından perişan bir halde sahada geziniyor. 4-5 futbolcu hariç hiçbiri bu takımda oynayacak yetenekte değiller. Lig uzun maraton doğru ama rakiplerimizin bu senekei ciddiyeti ve transferleri de ortada. |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |