![]() |
Bobo Çıldırdı !.. Kendini 11`de bekliyordu, oynamaya şartlanmıştı. Ancak ismini Denizli`nin asları arasında görmeyince çılgına döndü, kampı terk etti. Maç öncesi tesislerde sinirler gerildi. Beşiktaş’ta karşılaşma öncesinde nefesler tutulmuş, gözler Manchester United sınavına çevrilmişti. Hem teknik heyet hem de futbolcular son hazırlıklarını yaparken, takım içerisindeki herkes Kara Kartal’ın patronu Mustafa Denizli’nin açıklayacağı ilk 11’e kilitlenmişti. Son Galatasaray maçında sürpriz bir kadro kuran Denizli’nin İngiliz temsilcisine karşı tercihleri merak edilirken, o an geldiğinde olanlar oldu! Şampiyonlar Ligi’nin çok önemli bir vitrin olduğunu bilen ve kendisini ilk 11’de düşünen Bobo, hocasının açıkladığı kadroda ismini görmeyince kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Hocasıyla tartışan ve sinirli bir şekilde tesisleri terk eden Brezilyalı’yı arkadaşları güçlükle sakinleştirebildi. Yönetim ne yapacak? Denizli’nin çok kızdığı Bobo ise, “Oynamayı bekliyordum, ismimi görmeyince çıktım eve döndüm” dedi. Şimdi yönetimin nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu. |
oynamasını herkes bekliyordu , çıldırmakta haklı |
bence ilk 11 de olmalıydı.Tepkisi ağır olmuş kampı terketmekle Oyuncuyu kaybetmemeliyiz.Oyuncumuza sahip çıkalım Denizli bobo ya da şans vermelidir |
çıldırdığı feln yok maç öncesi gitmiş şans dilemiş |
bravo bobo bıraz tepkını koyacaksın yoksa devam eder nobreyı oynatmaya,şimdi sıradakı macta forma senın.... |
evet yalan haber bnce denizli hatta kafasını okşamış o da gitmiş şans dilemiş arkadaşlarına kızan adam evine gider gelmez |
Haber yalan gibi ama Bobo kızmakta son derece haklı.. |
Bobo, ben de seni sahada görünce çıldırıyorum.. Eğer böyle bir tepki verdiysen bu tepkiyi lig maçlarında oynamadığın zaman da verseydin.. Yada oyundan çıkarken benim gibi süper oynayan(!) bir adam nasıl çıkar diye verseydin.. Hırslanmak için Manu maçını mı bekledin.. Yoksa kendini bir yerlere mi göstermek istiyorsun.. Olimpiyakosa vermedik diye aylardır kapris yapıp duruyorsun.. Ama hata bizde St Ethinne 5.5 vermişken seni paketleyip gönderemedik.. |
gs maçında gördük lig maçlarını ciddiye almıyorsun çıkıp mesai bitsin diye oynuyorsun ama konu avrupa vitrini olunca birde sezon sonu bedava serbest kalacak ya çıkıp piyasa yapacak denizli en doğrusunu vermiş kararın kendi kafasına göre avrupa maçlarına konstantre olacak lig maçlarında öylesine oynayacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo degerli bir futbolcudur ama suanda gösterdigi performans ortada öyle hocayla kavga etme lüksü yok boboda ilk önce performansi yükseltsin öyle konussun gercege haberin gercekliginede süphem var ama bobo artik kendisini toplamasi gerekiyor.. |
tepki falan koymasın arkadaşlar. oynadığı maçta balta gibi oturup maç seyrediyor. ne zaman ki o topu o kaleye sokmaya karar verir o zaman oynar. inşallah oynar diye adam mı alınır maça. iyi yapmış hoca. oynamayanı almasın. bence nihat ı da kızağa çeksin. bu nasıl nihat anlamıyorum. bobo da oynayacak olursa gelir. |
Maç öncesi soyunma odasında Mustafa Denizli başarılar diledi başını okşadım falan dedi kolpa haber yok çıldırmış |
Kimin performansı daha iyiyse onu oynatcak denizli, Bobonunda lig maçlarındaki performansını herkes biliyor, tepki göstermesi yanlış.. |
elimizdeki tek para edecek adami zorla degerini dusurmekteyiz helal olsun hakkaten bizi yonetenlere takimdaki baska hicbirisi bobonun ettigi fiyati etmez belki holosko o cok hasta oldugunuz nobreyi bi satiliga cikarin bakalim avrupadan herhangi bir klup 500 bin euro teklif etsin birdaha mac konusan serefsizdir kendi payina bobo gibi adamlari koreltip bedavaya yolluyoruz |
Bobo'nun bu tarz maçlara daha bir motive olduğu ortada. Bu seneye Bobo da çok kötü başladı malesef. Burada Nobre ve Bobo'yu kıyaslamıyoruz Bobo'nun Avrupa maçlarına gösterdiği özeni lig maçlarında da görmek istiyoruz yoksa hepimiz Bobo'nun kalitesini ve bu takıma verdiklerini biliyoruz. Bence yorum yaparken satarken kazanılacak paradan çok oynayıp takıma sağladığı yarardan bahsetmek gerek. |
Bobô o formayı ManU maçında giymeliydi ama artık Denizli'nin aklından neler geçiyorsa kadro dışı bıraktı şaşırdım da diyemem ondan böyle tuhaf birşey bekliyordum zaten acaba ne tehlikeyle karşı karşıya kalıcaz diye merak ediyordum buymuş bence Bobô'nun yaptığı az bile ben olsam neler yapardım nasıl o adamı kadrodışı bırakırsın ne yaptı da bunu uygun gördü.. |
dnku macta bobo da olmalıydı |
Anlamadığım bobo'nun sözleşmesinde ilk 11 banko oynar diye bir madde mi var ? Denizli oynatmazsa onun kararı saygı duyması lazım her oynamayan böyle yaparsa vay halimize ayrıca gs macında kosmayan pres yapmayan umursamaz tavırları ile dikkat ceken bobo o mactamı oynayacaktı |
bobonun oynaması lazımdı fakat böyle tepki vermesi yanlış sonuçta hocanın kararlarına saygı duymak zorunda. |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |