![]() |
Bobo: Umudum Kalmadı "Hep bu maçı beklemiştim. Oynasam pazar yapardım. Artık forma şansım yüzde 10!". Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Manchester United maçının kadrosuna almadığı Bobo, artık forma ümidinin kalmadığını söyledi. Brezilyalı yıldız, tribünden izlediği karşılaşmadan sonra arkadaşımız Fatih Doğan'a samimi açıklamalar yaptı. İşte Bobo'nun sözleri: "Üzgün ve umutsuzum. Her futbolcu gibi ben http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D de bu maçları bekledim. Çünkü hem beni sezon başında satmayı düşünen Beşiktaş için hem de kendim için bu maç iyi bir pazar olabilirdi. Büyük bir fırsatı kaçırdım." Kadroda ismini göremeyince tesislerden ayrıldığını belirten sambacı şöyle devam etti: GRUPTA ŞANSLAR EŞİT "Hayal kırıklığına uğradım. Şunu da belirteyim; Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonraki maçlarda oynama ihtimalimi yüzde 10 görüyorum. Ama ben yine de çalışıp forma beklemeye devam edeceğim." Golcü futbolcu, arkadaşlarının çok iyi bir maç çıkardığını da ekleyerek, "İyi oynadık, keşke kaybetmeseydik. Bir puanla bile başlasak kazanç olurdu. Ancak şansımız hâlâ sürüyor. Grupta Manchester'ın dışındaki 3 takım ikincilik için mücadele eder" dedi. Fatih DOĞAN |
Bobo'yuda Küstürdük , bakalım gol atabilecekmiyiz. |
BoBo Senin sözleşmende banko ilk 11 oynar diye bir yazımı var acaba biz bilmiyoruz |
Evet Bobo senin farkın bu işte.. Sen artık hep "pazar"ı düşünüyorsun.. Bu taraftar senin ilk geldiğin zamanlardaki koşan, ilerde pres yapan ve fırsatını bulunca golünü de atan halini sevdi.. Yoksa son 1 seneki halini değil.. Sen hep ŞL maçı gelsin de kendimi göstereyim diye bekledin.. Lig maçları, Beşiktaş'ın durumu umuruna gelmedi.. Bu takım oynadığı son 8 maçta 5 gol atabildi.. Ozaman niye üzülmedin acaba.. |
M.denizlinin Boboya bi kastı oldugunu sanmıyorum, kim daha iyiyse onu koyuyodur kadroya, bu konuda küsmek, darılmak anlamsız |
Ama bobonun söylediklerinin bir kısmında haklı.. boboyu satmak isteyen yönetim en büyük pazar olan Ş.L. boboyu oynatması gerekir.. |
Forma verildiğinde sende kendini göster kardeşim Bu yorumu sadece senin için demiyorum.Tüm golcülerimize söylüyorum son 8 maçta 5 gol atıyoruz.Formayı kaybedince üzülürsün tabi Öteki taraftan küstürmemek lazım.Bu hafta lig maçında oynamalı.Küskünlüğü gidermek lazım |
bobo kadar kaprisli bir adam görmedim. şu bobo ve delgado meselesini akıllıca çözmüş olsak herşey çok farklı olacaktı |
bobo nun harcanmasına sinir oluyorum |
Bobo çok kaprisli ama birazda haklı napsın yani. Hoca en önemli silahım sensin diyor. İlk 11 de oynatmıyor. Harcıyolar bu adamı. Bobo sene sonunda bütün bu olaylar karşısında basıp gidicek. Bakalım o zaman Mustafa hoca ve yönetim ne yapacak.. |
Alıntı:
|
walla bobo biraz çaba sarfetmeli yoksa beşiktaşta barınamaz eğer onu istiyorsa böyle devam etsin |
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüşse kimse tutamaz o Beşiktaşa yararlı olmayı değilde kendi menfaatini düşünmeye başladı senin bu kaprislerine bizden başka hangi takım katlanabilir |
şu bobo meselesi sıktı bu adamı üçe beşe bakmadan çoktan göndermeliydik zaten yıl sonunda sözleşmesi doluyor yönetim bu adamı aynı gökhan zan gibi yıl sonunda hiç para alamadan bedavaya kaçıracak. |
sen hep bu maçları bekle diğer maçlarda yat dingonun ahırıydı sanki burası sadece kendisini düşünen bir adama ihtiyacı yok takımın beşiktaşın futbolcusus isen beşiktaşın başarısı için ter dökeceksin lafa bakarmısın hep bu maçı bekledim kendime pazar yapabilirdim diğer maçlar ne olacak biz futbolcuları kaybetmiyoruz tersine onları şımartıyoruz sanki bedava oynuyorlar beşiktaşta kardeşim sen beşiktaşım futbolcususun her maçta oynayacaksın ben bu maçı bekledim bu maçta oynasam gol atardım farklı olurdu diye bir şey yok |
ya kardeş küs artık git. artis topcu kalmasın. maden önceki maçlarda nerdeydin. mustafa hoca ne bilsin senin ne artislikler yapacağını manchester a karşı. reklam yeri tabii. başka yerde oynama ondan sonra beni niye maça çıkarmadınız. ceza böyle verilir. helal olsun hoca. |
Eee, adamı kral yaparsan, baş tacı yaparsan böyle olur!.. |
adami resmen rezil ettik mustafa denizliyle beraber mesele manchester maci degil mesele cok oncelere dayaniyor takimda 3 sezonda 30 gol atan nobreye 2.4 verip nobrenin attigi golun 2 katini atan boboya 1.1 milyon dolari layik goren yonetim gecen sezonun butun kritik maclarinda gol atan turkiye kupasini nerdeyse sana tek basina kazandirmis bir golcuye senin ligde encok gol atan golcune deger vermeksizin satmaya calisan isbilmez yoneticiler teknik direktorler suclu degilde bobomu suclu yaziklar olsun boyle yonetimede teknik heyetede taraftarada ahde vefanin 10 da 1 i kalmamis besiktas taraftarinda olay sanki manu macina dayaniyormus gibi herkez atip tutuyor adam hakkinda bobo sonuna kadar hakli besiktasin avrupada en cok gol atan yabanci futbolcusu olarak eger atarim dediyse atardir bukadar basit eger bunu birisi soyleyecekse yabancilar arasinda tek adam bobodur cunku daha oncede atti yine atar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo-nbre ikilisinin neler yapabileceğini herkes bilyior anlamıyorumki takımında iki tane santrafor var senin birinin hayatını zindan etsen eline ne geçecek.hepimiz muhtacı şu anda boboya bu açık ve net.bu adamdan ne oynamasını nede bişeyler yapmasını bekleyin artık |
hakli aslinda bu macta oynatmasi gerekirdi..diger maclarda adam ruh gibi dolasiyordu ama gelecek macta yine ilk 11'de oynuyordu simdi noldu? Bobo'da insallah cok kapris yapmaz abartmasin oda her zaman ilk 11'de olcak diye birsey yok.. |
bulunmaz hint kumaşı sanıyo kendini seni bobo yapan beşiktaştır ona göre oyna!... |
maça saatler kala adam kadro dışı bırakılıyor.. boboyu o kadar kaybettik ki,nsl geri kazanacağız?? şampiyonlar liginde gol atacak biri varsa o da boboydu,adam istedi mi oynuyo.. yazık |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |