![]() |
Taraftar İsyanda Siyah-beyazlı taraftarlar, Manchester önünde sergilenen mücadeleden memnun kalsalar da kötü gidişe tepkili. Forumlarda, "Bayramımız zehir oldu. Yönetim bir an önce önlem alsın" ifadeleri dikkat çekti. |
Zaten Yönetim Önlem Almazsa , Taraftar Protesto yapacağa benziyo |
bari kayseri macında bol gollü bir galibiyet alalımda bayrama mutlu girelim |
Evet kayseri maçında bol gollü, güzel oyunla bi galibiyet olmadıktan sonra bi anlamı yok, yine pozisyon açısından fakir bi maç geçirirsek bayrama mutsuz gireceğiz.. |
Gol diye bağırmak istiyorum artık ! |
boboyu küstürme yönetimm |
Yensek bile zar zor yeniyoruz Şöyle rahat bol gol attığımız bir karşılaşmayı hatırlamıyorum bile Ayrıca zaten yönetim önlem almazsa taraftarın tepkisini kimse durduramaz |
Yönetimin önlem aldığı nerde görülmüş... |
Artık rahat bir maç izlemek istiyorum.. |
Trabzon bıle 6 attı yahu...Macı kaybetmekten korkmadan trıbunde show yapmak bızımde hakkımız degılmı? |
kayseri maçı inşallah öyle bir maç olur bol gollü olucağını düşünüyorum ben bu hafta |
Alıntı:
bireysel bir takım cılız tepkiler olur ama hakim grup ya bunları engeller yada sessiz kalır. 6 yılda ne rezillikler gördük de ses çıkartmadı bu taraftar şimdimi tepki gösterecek |
Alıntı:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. ah. insan neden yaşlanır. Süleyman baba geri dön. tarlaya döndürdüler burayı. |
alayına ısyannn inadına tıgana:D:D:D:D |
yönetimi önlemi çekip gitmektir başka hiçbirşey istemiyorum.. tribünden aşağıya atıcam artık kendimi |
bizim gol atamamiz yönetiminle ne alakasi var ??? |
aynen ya bende gol diye bağarmayı özledim!... |
Türkiye`de Saat: 20:08 . |