![]() |
İşte Gerçek Beşiktaş http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm715247.jpg Yönetimden takıma övgü geldi... Asbaşkan Levent Erdoğan, “Herkes Manchester United’ı kesin favori gösteriyordu. Ancak futbol olarak onları zorladık. Aciz duruma düştüler. Golü de biz ikram ettik. Eğer o gol olmasaydı, rakibimiz beraberliğe sevinirdi” dedi. |
Mümkünse konuşma sen Levent erdoğan... |
Beşiktaş GERÇEK Beşiktaş'ta Yönetimi Gerçekmi bilinmez. |
sen eksik kalmistin, simdi konustun ya rahatlamisindir artik. su adama acaip kil oluyorum ya |
ne güzel susuyordun ne zamandır. |
işte gerçek beşiktaş. :) nasıl yani. gs den 3 yedik manchertere inönüde yenildik. ve gerçek beşiktaş bu mu. ayvayı yedik ozaman. bundan sonra her maçı kaybedicez ve memnun olucaz. biz daha önce barcelonayı yenmiştik. gs yi de yenmiştik. ozamanki beşiktaş neydi. |
bu adam konuşunca uyuz oluyorum beni geriyor ya bu adam konuştu ya bakın kayseri maçı çok kötü geçecek bu adam hangi maçtan önce konuştuysa hep hüsran yaşadık gene yaşayacaz kimse görmüyormu bunu ya. |
levent erdoğan azcık susta motorun soğusun yaa her olaydan her maçtan sonra açıklama yapmak zorunda mı hissediyosun kendini teknik direktör müsün sen allahm yaa sus azcık senn ama beşiktaşımı manu karşısında beğendim ben kayseri maçında patlama yaparız sonrasıda gelir |
sen susda futbolcular saha da konussun be levent erdogan okmi |
ey allahim böyle uyuz yöneticilere kaldik gör artik halimizi.... |
Türkiye`de Saat: 12:30 . |