![]() |
Üç İbrahim sahada http://www.fotomac.com.tr/2009/09/18...98F940A6Ex.jpg Siyah -beyazlılarda, Ferrari'nin sakatlığı sıkıntı yarattı. İtalyan futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edilirken; forma giyememesi durumunda yerine sakatlığı geçen İbrahim Toraman oynayacak. Sağda İbrahim Kaş, solda ise yine İbrahim Üzülmez'in görev yapması bekleniyor. |
2007-2008'de 3 ibrahimde oynuyordu :) demek nasip bu maçaymış tekrar 3ünü bir arada izlemek |
sag bekte ibrahim kaş yerine ekrem oynasa daha iyi olur |
Haala üzülmezde ısrar etmesini anlamıorum !! Biraz gençleri oynat denizli yık şu duvarlarını artık !! |
ferrarinin sakatlanmasına üzlüldüm toramanın iyileşmesine sevindim. |
3 İbrahim'De yararlı olucak inş. |
ferrariye geçmiş olsun toramana sevndim 3 üde yararlı olacak inşallah |
ferrarinin sakatlanmasına üzüldüm açıkçası ama ibrahimde başka türlü oynayıp performansını nasıl yükselticekti merak ediyordum açıkçası oynasın bu maçta iyi oynar inşallah takımada yavaş yavaş alışmış olur eski performansını bekliyoruz ondan zamanla tabiki ferraride bir an önce gelsin çok önemli bir oyuncumz |
Ferrari iyi gidiyordu, ama sakaltığı ciddiyse, riske etmeye gerek yok, yeri doldurulabilir Toraman'la...Kontenjanda açılmış olur böylece, Tello-Tabata ikilisini görelim bi sahada, merak ediyorum bu ikiliyi de... |
Toraman maç kadrosuna alınmadı diye duydum .. |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |