![]() |
Denizli, Beşiktaşlılara söz verdi "Geçen sezonun en golcü takımıyız Bu özellik bir sezonda yitirilmez. Bu takım golcü mü, değil mi göreceğiz" Sorunumuz bitecek "Geçen sezonun en golcü takımıyız Bu özellik bir sezonda yitirilmez. Bu takım golcü mü, değil mi göreceğiz". Planımız hazır Siyah -beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Denizli, taraftarların gönlüne su serpti. Gelecek için umutsuz olunmamasını isteyen tecrübeli hoca, bu sezon oynadıkları 7 resmi maçta 3 gol atabilen takımının ilerleyen günlerde çok daha etkili bir grafik çizeceğini belirterek, "Bunu herkese göstereceğiz. Beşiktaşlılar rahat olsun. Beşiktaş'ı bizden daha fazla yaşayan ve düşünen yok" dedi. Denizli şöyle devam etti: Sıkıntı olmaz "Beşiktaşlıların tek şeyden korkusu olmasın; o da bu takımın golcülüğünden! Bu takım geçen sezonun en skorer takımı değil mi? Bir takım, bir sezonda bu özelliğini kaybetmez. Bu takım golcü mü, değil mi, birlikte göreceğiz. Üstesinden geliriz, sıkıntı yaşamayız. Ben sözümü tutarım." |
kayseri macında beklenen patlama olsun artık |
Kayseri maçında patlama olmassa taraftar patlck artık! |
artık galibiyeti geçtik golede hasret kaldık gol istiyoruz. |
Bu Büyük patlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.. |
hocam sana güveniyorum ne olur artik yüzümüz gülsün |
bu zaten denizlinin son sansi diye düsünüyorum puan kaybinda yönetim hocayla yollari ayirir diye düsünüyorum....hoca degismedende bu sistemle daha cok bekleriz gol atacagiz diye |
artık gol sevıncı yaşamak istiyoruz bu maç patlayalım artık geç kaldık.. |
Bu maçtada artık patlayamazsak çok kötü şeyler olabilir. Elalem bir maçta en az 3 atar biz 1 tane atamıyoruz . Gol diye bağırmaya hasret kaldım. |
ben denizliye ve takımına sonuna kadar güveniyorum ve takımın kayseri maçında gol ve goller bulacağını düşünüyorum çok güzel bir maç olucak onlardan öcümüzü almanında vakti gelmişti zaten |
Denizli sana güvenmiyorum. Ağzın iyi laf yapıyor hepsi bu. Birşeyden anladığın yok... Önümüzdeki günler gösterecek neyin ne olduğun... |
kayseriye atarız 5 tane rahatlar takım ondan sonra gibi geliyor.. |
ama kayseri ama baskasi birini cok kotu carpacaz bencede tek sorun golculerin formsuzlugu birde hocanin corba sistemi tabiki |
| Türkiye`de Saat: 18:42 . |