![]() |
Ocakta olimpiyakos'ta Beşiktaş’tan kopma noktasına gelen Brezilyalı yıldızın, ara transfer döneminde Yunan ekibine satılacağı bildirildi Beşiktaş’ta Bobo operasyonu ocak ayında yapılacak. Son Manchester United maçında kadroya alınmadığı için Beşiktaş’tan tamamen kopma noktasına gelen Bobo, nihayet sezon başında gitmek istediği Yunan takımı Olimpiyakos için gün sayıyor. Zico kararlı CSKA Moskova’dan ayrılarak Olimpiyakos’un teknik direktörlüğüne gelen Zico’nun, Brezilyalı golcüyü yeni takımına alacağı ve hem Bobo’yu, hem de Beşiktaş’ı kurtaracağı bildirildi. Brezilyalı çalıştırıcı, vatandaşını CSKA Moskova’nın başındayken de istemiş ancak alamamıştı. |
Beşiktaş ve Bobo İçin En hayırlısı bu olacak sanırım |
Eğer Bobo yu satmazsak sezon sonu sözleşmesi bitiyor, bonservissiz olarak gidecek, devre arasında delgado da geliyor hem, en iyisi bu olur.. |
Basın Bu Haberleri Yayınlamaktan Bıkmadı |
adam geldiği günden beri göndermeye çalışıyorsun basın yeter artık |
galiba öyle olacak |
Bobo'nun gitceğini sanmıyorum. Sezon sonu basıp gidicek. |
sezon ortasında gönderilebilirse iyi olur çnkü delgado geliyor sezon ortasında bobonunda performansı malum inşallah üst seviyeye çeker performansını bizde bunları düşünmeyiz ama inişli çıkışlı oyuncu olması bunu bana hep düşündürüyor malesef |
Satamadın gittin Bobo yu basın Yunanlılara.! |
yahu nobre tartisilmayip bobo tartisiliyorya su takimda inanasi gelmiyor insanin harbiden besiktas taraftari futbolcudan anliyormu anlamiyormu supheleniyorum yorumlari okudukca |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |