![]() |
Bu kadrodan 3 isim değişirse şaşırmam, Denizli bu...20.59'a kadar hiçbir şey belli olmaz bizde... Bu kadroylan çıkacağını da sanmıyorum zaten, Tello mutlaka oynar, oynamalı da zaten, oynamamasının nedeni hala Şili bahanesiyse güldürmesinler bizi, Elano şow yapıyor başka bi takımda...Tabata'nın gelişi mi Tello'yu kulübüye gönderdi diye düşünüyorum, ama Denizli bu tip oyuncuları sever ve bir arada oynatır, bu ikiliyi de oynatacaktır umarım...İki Rodrigo hücum yönünden bizi rahatlatabilir... |
Alıntı:
su kadro ciksin en az 4 atacaz iddaa ediyorum eger nobreyle baslarsa 1 0 dan baska bi skorla kazanamayiz |
Hocanın hala nobre inadı oldukça biz bi halt yapamayız. O kadar çok istiyorsa nobreyi çift santrafor yapsın. |
Alıntı:
|
Bence Tabata Geldi diye oynayamıyo Tello yoksa ne bu 1 sn oynamadan nasıl bu kadar yorgun olur bu adam Elano bile oynuyor takımında -------------Hakan----------- Ekrem---Sivok---Ferrari---Köybasi --!-----Ernst-----Fink--------! Serdar---!----------------Tello(Yusuf) ---!--------Tabata----------!-- ------------Nobre------------- |
yusunfun yerine tello nobrenin yerine bobo diicem ama yabancı sınırına takılıyo ;) MECBUREN NOBRE... |
biras önce baktım ismailin yerine iboyu gösterio diyer hepsi aynı anlamak zor gerçekten ama yusuf nie hala oynuyor anlamıs deilim yda tello nie yok |
$uan tvde gösterdiler Hakan İ.Kaş Ferrari Sivok Ekrem Ernst Serdar Tello Tabata Bobo Nobre kadro buydu tvde gösterilen. |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |