![]() |
Bobô Tekrar Kampta Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, M. United maçında kadro dışı bıraktığı Bobo'yu Kayserispor karşılaşmasının 20 kişilik ekibine dahil etti. Tecrübeli hocanın, dün akşamki idmanda denediği sambacıya bugünkü maçta da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Rıdvan da 20 kişilik kadroda yer aldı. |
oynamıcaksa satılsın bilader bu ne ya!... sanki forvetlerin hepsinden tam randıman alıymuş gibi bid boboyu kadro dışı bırakıyoruz!.. |
Bobo ilk 11 !!! |
hücum oyuncularımızın formları cok düşük artık bizde hangisi oynasın karar veremiyoruz |
Olması Gerekende Buydu ! Gol Yollarında Etkili Olmak istiyorsak , Bobo Şart |
bu adamın sezon sonu heralde sözleşmesi bitiyor.bizde adamla ii geçinemioruz.mazallah gs veya fb adama imza attırır beleşten.gör ozman sen olayları bu yonetimden beklenir. |
denizli ilk 11 koyucakmı bilmiyorum ama bobo yu bnde bobo yu ilk 11 oynatıcağını düşünüyordum bobo yu çoğu oyuncumuz yoruldu bobo nihat ve tello nun maçı olabilir bu akşam inşallah |
Gene çıkartırsa hiç şaşırmam. |
hadi oglum göster artik kendini öyle bir futbol oyniyorsunki sana kötü futbolcu diyenler oliyor toparla artik.. |
bobo nun bu haline rağmen hala ondan medet umanlara şaşırıyorum ve sadece gülüyorum . |
Türkiye`de Saat: 11:12 . |