![]() |
Batuhan : Gollerimle Döneceğim !.. Beşiktaş'ın ele avuca sığmaz genç yıldızı Batuhan, Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç düşünmediğini ve bu konuda teknik direktör Mustafa Denizli, Yıldırım Demirören ve yöneticilerin payının büyük olduğunu vurguladı Beşiktaş'ın ve milli takımın genç yıldızı Batuhan Karadeniz futbolu ve gol atmayı çok özlediğini dile getirdi. Batuhan yaptığı açıklamada, 'Futboldan ayrı kalmak. Gollerden ayrı kalmak gerçekten acıların en büyüklerinden birisi. Acele etmiyorum. Sakatlığım tamamen geçtikten sonra sağlam olarak sahalara dönmek istiyorum. Futbolumla ve gollerimle bomba gibi döneceğim. Takımımız gol atamıyor. Oysa bizde diğer takımlardan çok daha fazla yetenekli golcü var. Ama gol atamama şanssızlığını bir türlü kıramıyoruz. Beşiktaş'ın gol yollarındaki problemini çözecek olan sadece ben değilim. Nobre, Bobo, Tello, Holosko ve Serdar var. Eminim bir atmaya başladıktan sonra peşi gelecek' dedi. DENİZLİ İLE DEMİRÖREN'E TEŞEKKÜR EDERİM Sezon başında transferiyle ilgili bir çok dedikodu üretilen genç golcü yurt içinden ve yurt dışından bir çok takımdan transfer teklifleri aldığını ama Beşiktaş'tan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini ifade etti. Siyah-Beyazlılardan ayrılmama konusunda teknik direktör Mustafa Denizli, başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin yakın ilgisinin kendisini son derece memnun ettiğini belirten Batuhan, 'Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Teşekkür borcumu sahalara dönünce atacağım gollerle ödeyeceğim' diyerek iddiasını ortaya koydu. |
Bekliyoruz Batu |
Hadi Bakalım biran önce iyileş takımın sana ihtiyacı var Nobreden daha iyi olduğunu göster şu Denizliye |
seni dört gözle bekliyorum Batuhan:)Eminim ki bu takımda çok iyi oynayacaksın:) |
En azından sen formayı kaptığında nobre gibi 3. sınıf bi topçuyu izlemek zorunda kalmıcaz.. Çabuk dön Batu !!! |
batu sahaya 3lü çektir kartala ;) |
gel batu kımlerle ugrasıyoruz kral yapma kral ol lutfen hadı be batu |
Bu takımı ancak Batu kurtarır |
son umudumuzsun batu oynada abilerine bir şeyler öğret. |
ah ah ah ne günlere kaldik batuya kaldik tamam ben batuyu seviyorum iyi oyuncu ama cok genc Bide kurtarici gözüyle bakiyoruz ama denizlinin sistemine uymayan oyuncu tarzi. 4 lü defans önünde ernst sol kanat tello sag kanat holosko ileri 3lüde forvet arkasi tabata (delgado gelinceye kadar tabi) ileri ucda BaTuHaN ve BoBo olmali nihat yedekden girmeli nobre yedegin yedegi olmali kanatlardan gelen ortalarla batu ve bobonun kafa vuruslari etkili batu kolay adam geciyor bobo cok iyi top sakliyabiliyor bitirici vurusu iyi. ben takimin basinda olsam böyle sürerim kadroyu sahaya |
Göricez Batu... |
Alıntı:
|
BA-TU-HAN U-L-A-N !!!!!!! 99 |
bir de batuhanı görelim..o da gol atamazsa napçaz :( |
Kanatlar işlemedikten sonra forvet nasıl gol atacak onu düşünmek lazım.. Nobre ve Batuhan' a kanatlardan ortalar gelmeli ki, fizik güçleri veya iyi yer tutma ile gol atabilsinler değil mi? Bireysel olarak gol atmaları zor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gördüğün gibi kanatlardan orta yapılmış.. Kişisel becerisi ile de gol atmış. Asist yapma yeteneğide var. Anlatmaya çalıştığım şey, bir forvet oyuncusuna kanatlardan düzgün orta yapılır ise büyük ihtimal gol ile sonuçlanır, Batuhan ve Nobre fizik olarakta düşünce yapısı olarakta buna hazır. Tabi ben olsam Batuhan' ı seçerim. Çünkü genç ve şutları iyi, ayrıca fizik üstünlüğü tartışılmaz derecede iyi. Keşke şu sol kanat kısmında Markus Münch gibi bir oyuncumuz olsa....! |
dün maçı tribünden izlerken yerinde duramıyodu batuhan.ama denizli olduğu sürece oynaması zor. |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |