![]() |
Ne olursa olsun mutlu olacak birşey bulabiliyorum. Bu akşam da 85-90 arasındaki tezahuratlarımız çok güzeldi. Yıllardır bunu bekliyordum .YÖNETİM İSTİFA !!! |
Sorma dostum. Çok haklısın? Nihat geldi takımın mayası bozuldu, darmadağın olduk. Belki biz öyle görüyoruz fakat? İnan bende sana katılıyorum ? Tabi Nihat süper bir futbolcu. Fakat nedense o geldikten sonra takıma birşeyler oldu. Allah Allah. |
ya arkadaslar..... transfer yapilmis yapilmamis...yönetim hatali yada hatasiz....hersey tamamda....elindeki malzeme ne olursa olsun..insan 90 dakika hicmi pozisyon üretemez...bence sorun ne yönetim nede oyuncular....sorun su an icin hoca....hoca istifa etmeli.... serdar özkan denen adama 3 macdir katlanmak zorudnayiz..kilolu dedigi batuhan cillop gibi tribünde oturuyor....süper bek oyuncularin var elinde...gidip bek de stoper oynatiyorsun....tello gibi baba bi kanat oyuncusunu ortaya cekiyorsun....gol yiyoruz...finki aliyorsun oyuna....ne alaka???? hata üstüne hata...bunlari biz görüyoruzda hocami göremiyor??? hayatinda tek forvat oynamamis nihati tek oynatiyorsun...say say bitmez.... |
cunkı takım gayet ıyıydı baska acıklaması olamaz hazırlık maclarında sonuclarımız ıyıydı gecen seneye bak superdık sagdan soldan gelıoduk goller atıyoduk nıhat bı geldi eser yok eskı takımdan takımın dengesı bozuldu ugursuz.!! |
Mesela geçen yıl Ekrem Dağ mükemmeldi. Kanatlarımız süper çalışıyordu. Ne yazık ki bu yıl yeterli performans çıkmıyor. Çünkü futbolcu kendi kanadında oynamıyor.. |
Bu mağlubiyet iyi oldu, yenseydik taraftar da statta bu kadar tepki göstermezdi, istifa sesleri bu kadar ciddi çıkmazdı, hayırlı oldu yenilmemiz. Üzülmeyin, belki bu mağlubiyetle geleceğimiz kurtuldu, denizli ve demirören'den kurtuluruz inşaallah |
blackseagless kardeşim.aylarca demiröreni savundun ettin.karşı çıkana dayılandın.şimdi en çok sen bağırıyosun.biz boşuna konuşup senden tepki gördük bu zamana kadar? |
Takımı Geriye götürmekten vazgecin Onurlu bir sekilde istifa et başkan |
yazık ya harcanan paralara yazık.Helal başkan sana başarılarımızın meyvelerinde sokağa attın ya helal!Şimdi görüyorsun her birini ne hallerdeyiz.. |
Takım olarak resmen Ramazan ayında Gol orucuna girdik. İnş Bundan sonra 10 günlük arada takım toparlanır demekten başka çaremiz yok yoksa ŞL de Fener gibi 0 çekmeyelim. |
Türkiye`de Saat: 22:42 . |