![]() |
Alıntı:
|
ilk geldiğin günden beri diyorum mustafa denizli rahat bırak bizi.. Ertuğrul hoca geri gelsin başkan da defolup gitsin |
Ben istikrardan yanayım hoca da yanlıştan dönecektir. Yeter artık her sezon 2-3 hoca ile sezon kapatmaktan sıkıldım. Denizli ile devam edilip yönetimin değişmesi gerekir. |
Konular Birleştirildi. |
Gittiği gün Beşiktaşın nü açılır..Bu yaptığının yorumlanacak bir tarafı yok bu teknik direktörlük değil.. Süreyya abi daha güzel bir kadro çıkarmazsa adam değilim... |
Alıntı:
Son 5 senedir bu yöntemle kupa üstüne kupa kaldırdık, başarı üstüne başarı koyduk. |
istifaaaaaaaaaa |
Defol Git Yorumcu KAL.! |
ben bu filmi daha önce görmüştüm:D ilk yarı sonunda ligdeki sıralamaya bakıp hocaya saranlar sene sonu hocayı neresinden övüceklerini şaşırmışlardı. heralde o filmin 2. serisi bu :) |
yeter ya şuan hoca değişse bundan iyi olmayız bu bir gerçek. d.bakır maçında 6 pastan gol kaçır hocaya laf edilsin bursa maçı olmadık şeyler olsun yağmuruydu sakatlığıydı vs. yine hoca suçlu. ben takımdan memnunmuyum kesinlikle hayır ama hocaya yüklenmek gereksiz ilerideki adamlar ama o sebepten ama bu sebepten formsuz ve mutsuz hoca ne yapsın. kulübün hem basın sözcülüğünü hem psikiyatristliğini hem teknik drektörlüğünü yapıyor. bu kulüp demirörene rağmen hala buradaysa bu denizlinin sayesindedir. |
Türkiye`de Saat: 15:33 . |