![]() |
Alıntı:
Zapo hariç diğer yazdıklarına katılıyorum. Ferrari, Zapo'dan daha iyi bir oyuncu, görevini iyi bir şekilde yapmaya çalışıyor. Denizli varken kimse adamakıllı performansını yansıtarak oynayamaz zaten. Özellikle hava toplarında başarılı Ferrari. Defansın göbeği çok zor bir yerdir, çok üst düzey oyuncu bulmak zor. Ferrari gözüken en iyi transferimiz. |
istifa yönetim istifa denizli isitifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
abi üzeni yolla :D:D istifa |
Saçma. Hoca istifa etmemeli. |
yönetimle beraber git artık |
Denizli İstifa Mustafa Denizli gayet kariyerli ve usta bir teknik direktördür ancak bazı durumlarda işler hep kötü gider ve düzlüğe çıkmak için bir sinerjiye ihtiyacınız olur. Bu sinerjiyi yakalamak için bir kan değişikliğine ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum. Takımdaki tüm oyuncular kalitesiz olduğu için hepsini aynı anda göndermek işe yaramaz, yönetim için de ocak ayı beklenmek zorunda.. o yüzden mustafa denizli ile yollar ayrılıp yeni bir hava yakalanırsa bu hırsla beraber en azından ligde 3. lük hedefini de kaybetmemiş oluruz.. Bu yüzden Mustafa Denizli'nin artık istifaya davet edilmesi gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum katılır mısınız.... |
artık hedefimiz 3.lük mü yazan arkadaşım saçmalama bazı şeyler düzelirse ki sanmıyorum herşey olur daha çok zaman var ama oynanan futbol bunun için yeterli değil allah sonumuzu hayır etsin . |
birader liderle aramızda 12 puan var.. bütün maçlarımızı kazansak dahi aradaki puan farkının biteceği şüpheli.. sihirli bi değnek değse bile bütün maçları kazanmak imkanı olmadıgına göre en azından uefaya gidelim. ya da hedef olarak onu gösterip gs veya fb den birinin tökezlemesini bekleyebiliriz. Artık şunu kabul etmek lazım ki ipler bizim elimizde değil.. |
ne hallere dustuk yonetım dusun artık taraftar anadolu takımı taraftarına donuyor |
İstifa demekten bıktık. Yeter artık... |
CSKA maçına gene damgasını vuran Mustafa Denizli idi. Bir teknik direktör bu kadar berbat takımı idare ederse ya kovulmak istiyordur, ya takımı sabote ediyordur. Formsuz Rüştü niye ilk 11 de. Hakan Man UTD maçında kötümüydü yda Kayseri maçında? yoksa Mustafa Denizli gol sorunuzu Rüştü ile mi çözecek? G.saray maçında maçı hediye eden Rüştü değilmiydi? Ekrem'den ön libero yaratmaya çalışmak aptallık değil mi? İbrahim Kaş'ın sağ kanatta oynayamayacağını görmek çok mu zor? Yusuf'un kondisyonunun 30 dakikadan fazlasını kaldırmadığını anlamak için ne gerekiyor? Bobo dan sol açık yaratarak ne elde etmeye çalışılıyor? Takımdaki forvet oyuncularının formsuz olmasının özel bir nedeni olsa gerek. Takımda ön libero oynayacak adamlar varken Ekrem'in, Tabata'nın ön libero olarak oynatılması ne anlama geliyor? Sayın Denizli hala İran da teknik direktörlük yapmadığının farkındadır umarım. "Ya bu deveyyi güdersin, ya bu diyardan gidersin" artık Mustafa Denizli'nin gitme vakti sanırım... |
İlk başta gidecek insan sensin Denizli artık daha fazla takımı batırmadan git yoksa göndermesini bilirizz!! |
istifa neyi çözer beşiktaşlılık ruhunu geri getirirmi istifa etseydi gurur olsaydı onur olsaydı şimdiye kadar çoktaaan istifa ederlerdi böyle takım yönetilmez tamam geçen sene şampiyon olmuş olabilir ama mustafa denizli geçen seneki sevincimizi 7 haftada aldı götürdü bu takıma alttan gelen adam lazım çıkıp korkakça oynayan takımdan bir halt olmaz çıkışa geçeceğimiz maç hangi maç yada siz yöneticiler bırakmıyorsanız düzeltin bu takımı ben 1982 yılından beri beşiktaşlıyım bu takımı siz bırakmassanız ben bırakacam yeter artık ne acıdırki beşiktaş bu hallerde azcık gurur varsa bırakıp gidin istifa etmeyin gidin ve mümkünse bir daha geri gelmeyin |
Hani diyorlar ya, Denizli gidecekte kim gelecek, bu bir çözüm mü, evet çözüm...Bu takım ileriye gidemez Denizli'ylen, daha da geriye gidiyoruz işte, bir an önce bir şeylerin yapılması lazım, yoksa hem Avrupa'da hemde Türkiye'de büyük bi hüsran yaşayacağız...Artık topluca istifa mı ederler bilmem, ama birilerinin gitmesi lazım mutlaka...Zaten oyuncular da Denizli'nin gitmesi için oynuyor gibi, Denizli bu durumda nasıl kalıyor takımın başında anlamış değilim...Futbolcuların Denizli'yi taktığını sanmıyorum bu saatten sonra, takım takım olmaktan çıkmış!.. |
hakan arıkan şuanda türkiyedeki en formdaki kalecilerden birisi ama mustafa bey gine icraata değil isme baktı sonunda 2. golde gine rüştü rakibe güzel bi iş yaptı bravo böyle devam etsinler |
artık savunmuyorum denizliyi bitti!!! böyle rezillik olmaz kaç kere dedik rüştü olmaz hakan formda dedik oynattı 2 gol verdi saolsun rüştü beyde ibrahim kaş sağ bek olmaz dedik dinletemedik maçın içine etti kendisi koca maçç yani şampiyonlar liginde böyle hatalar yaparsan bitirirler seni nitekim öyle oldu çok zor bir duruma düştükk inşallah diğer maçlarımızı kazanırız ama bu futbolla bu çok zor gözüküyor allah yolumuzu açsın diyim ne diyim |
Takım takım olmaktan çıkmış, çok doğru... |
yazıklar olsun:( |
yaw ne biçim taktik bu.mustafa denizli futboldan anlamıyo mu yaw.kayseri maçından sonra hatalarından ders almadı mı bu adam.adam gibi bi 4-4-2 oynatsana takıma ya da geçen seneki taktiği.cska maçına çıkardığı taktiğe bak yaw. |
Lütfen artık protesto edelim.. Yıllardır kandırılmaktan bıktım. Hep alıştırıldık, hep sindirildik. Niye fb veya gs şampiyon olmak için 6 sene veya 10 sene beklemiyor? Veya biz niye tepkisiz bekliyoruz? Yeter artık ya, yetti. Lütfen hafta sonu gerekli tepki konsun. Bıktım artık bıktım.......... |
Denizli her zaman aynı taktiği uygulamaz illa bi fantazi arıyacak ya al işte buda kapak olsun sana Denizli;) |
çok yazık:( |
valla yazık :( |
Evet Denizli istifa etmelidir , ama bu yönetim , bu mantalite kulübün başında oldukça denizli gider başkası gelir ama bu rezillikler devam eder. |
korkarimki sayin demiröreni tribünlerde istifaya zorlayamayiz.aslinda 90dakikada istifa ettirriz onu ama yaptirmazlar bazi büyüklerimiz.inanin bilhassa kapalida demirören istifa diye bagirin bakin ozaman nasilda agziniz kapatilacak.sayin demiröreni yikacaksak anca kongrede yikacagiz baska yolu yok.inönüde serdar bilgiliye sayin sebaya yapilanin ceyreginin ceyregi artik yapilmaz.o koltukta sayin demirörenin yerine fikret orman olsaydi,hasan arat olsaydi veya nevzat demir olsaydi inanin daha ilk ikinci senelerinde coktan postalanmis olurlardi,ama sayin demiröreni tribün baskisiyla istifa ettiremeyiz.buna izin vermezler arkadaslar |
Bu sezon oynadığımız hazırlık maçları dahil tüm maçlar: Beşiktaş 1-1 Catania: Rodrigo Tello Beşiktaş 3-4 Türkiye U21: Rodrigo Tabata, Ömer(PAF), Onur Bayranoğlu Beşiktaş 1-1 Olympique Lyon: Mert Nobre Beşiktaş 0-0 Porto Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe İBB 1-1 Beşiktaş: Michael Fink Beşiktaş 2-0 Antalyaspor: Filip Holosko, Rodrigo Tello Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş Beşiktaş 0-0 Gaziantepspor Galatasaray 3-0 Beşiktaş Beşiktaş 0-1 Kayserispor Beşiktaş 0-1 Manchester United CSKA Moscow 2-1 Beşiktaş O G B M A Y P AV. 13 1 6 6 9 16 9 -7 Yorumu siz yapın artık... Denizli istifa ! |
Alıntı:
|
bu adam napiyor anlamis degilim takimi dahada batirmadan gitsin artik ya.. |
biz senle aynı yaştayız 1980 lerde beşiktaşın sahaya nasıl çıktığını hatırlarsın avını parçalamaya hazırlanan kartal gibi sahaya çıkardı ve o zamanlarda vuruldum ben beşiktaşa gönlümün içinden geçti ve beşiktaşlı oldum dinamo kieve 5-0 yenilirken bile beşiktaşlıyım malmöye 3-2 yenilirkende allah ne büyükki 2000 yıllarının takımı denilen dinamo kievi yendiğimizi gösterdi şimdi biz ne yapalım bu takımı tutan biz yöneten başkaları yıllarca yapılan hatalar yüzünden hep biz geride kaldık gelenlerden gidenlerden bıktık ne kadar işe yaramaz futbolcu varsa saç baş yoldurdu bize gelenler ve gidenler bize yazık değilmi beşiktaşa gönül vermenin mükafatı bumu? |
Protesto isteğinizi çarşı grubuna iletin lütfen . |
Alıntı:
|
vallaha beni bile delirttiler. gidin gari be. yetti be! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 ayda takımın içine etti yönetimle berbaer. Kamp dönemi rezalet. Hazırlık maçları kötü. Futbolcular husursuz. Bu saatten sonra gitse ne değişir ki yerine adam gibi bir hoca gelmedikten sonra. Demirören in adam gibi bi teknik adam alabileceğine inanan yoktur herhalde içinizde. Yani o gitmeden Denizli gitse dee kalsa daa birşey değişmeyecektir.! |
sevgili çarşı. ben iletiyorum isteğimi. Kardeşlerim. Allah' ınızı severseniz bi el atın şu işe. böyle gitmez. |
geçen sene bu takım yine top oynamıyordu. Hep tello holosko bobo ernst ve yusufun kişisel çabaları sayesinde 60 dan 70 den sonra bir tane atıyoduk sonra rakip bastırınca bi de kontradan bi tane atıyoduk güç bela kazanıyoduk maçları.. geçen sene oynanan sıkıcı saçma futbolu görmeden şampiyon olduk diye hoca ve futbolcuları göklere çıkaran taraftarların şu anda mustafa denizli istifa demelerini çok saçma buluyorum. |
en sonunda tekme tokat kovucaz onu istiyorlar isyan çıkıcak en sonunda:( |
Alıntı:
|
bu hocada kafa kalmamışki ne yapıcağını idrak edemiyor daha. |
Türkiye`de Saat: 22:52 . |