![]() |
yönetim istifa |
Alıntı:
|
Avrupadan hoca getiremeyiz bu saatten sonra Ya Denizli kalıp takımı toplarlayacak yada Ersun Yanal ile Sezon sonuna kadar anlaşacaz. |
Oldu Bülent Uygun'uda yardımcı olarak alalım. Töbe töbe . |
ne ersun yanalı yaa olmaz öyle saçmalık gerçi bu yönetim yapar herşey beklenir inşallah istifa etmez hoca ama olduda ederse tayfur geçirsin sezonu bnce önümüzdeki sezonda arkadaşların dedği gibi avrupada vizyon sahibi bi hoca gelsin işi bilen bi hoca ersunla mersunla olmaz bu işler inşallah yönetim gidicek ztn artık kalırsa artık yüzsüzlüğün ötesinde bişey olur istemiyoruz yıldırımı yeterrr |
Bu sene geçen seneki gibi değil, o gün mutlaka bir türk hoca gelmesi gerekirdi ve o günkü şartlarda en iyisi de Denizli'ydi...Çünkü geçen sene takım olarak iyi durumdaydık, puanımız iyiydi, rakiplerde dökülüyordu...Şimdi ise rakipler çok iyi durumda, biz ise berbat bi durumdayız, yani şampiyonluk çok zor...Bunun için bi türk hocanın gelmesine gerek yok bence, iyi bir yabancı hocaylan anlaşılabilir, bu sezon zaten gitmiş, bi dahaki seneye hazırlar takımı, ligi de en azından 3.sırada bitirttirir...Bu durumdan daha kötü olacak değiliz yaa...Ş.Liginde de Denizli'den kötü yönetmez takımı... |
denizlide lig tv de yorumcuydu ordan transfer ettik. bu lig tv teknikdirektör fabrikası da haberimiz mi yokk?? |
bence ocağa kadar geçici bir hoca getirilmeli. Ocaktan sonra kazanan hocasını koyar ortaya. Ama demirören yine borça yapmak için gider 2-3 yıllığına parayı gömer bir hocaya |
yönetimin vizyonu ersun yanaldan yukarı gitmez |
başlatmayın ersuna. |
Türkiye`de Saat: 01:27 . |