![]() |
lucescu gelmez bunu artık bizim basının anlaması gerekiyor. neden gelsin ? orda aldığı ücret çok yüksek ve adama tapıyorlar. adam aldı takımı nerden nereye getirdi kendi eseri kısaca o takımın bu kadar kısa süredeki başarısı.. gelmesi için hiçbir neden yok.Lucescu bizden ayrılırken Türkiyede dönen oyunlardan bahsetmişti az da olsa.. orda başı ağrımıyor parasını kazanıyor.hemde fazla fazla neden gelsin ? |
Vallahi Shatkar ile harikalar yaratıyor. Araştırıp süper futbolcular buluyor. Aldığı para da, mutluluğuda üst seviyede. Geleceğini sanmıyorum. Medya hemen Avrupa' da ki bütün isimleri saymaya başlar. Hangisi tutarsa. :) Önce yönetim gitsin, yeni yönetim gelsin, 1 saniye sonra Denizli istifa etsin. Ondan sonra geleceğimize bakalım derim.. Rijkaard havalı birisi değil, ayrıca futbolcu olarak süper kariyerli bir geçmişi var, o yüzden futbolcular saygı gösteriyor. Ayrıca yabancıları çok kaliteli, yerli futbolcularıda. Dolayısıyla başarı geliyor. Biz ise sırf transfer yapmak için adam aldık. Yalan mı? İbrahim Kaş, Tabata , Zapo' dan artısı olmaya Ferrari (Kademe anlayışı güzel fakat Zapo' dan çok aşırı fazlası yok.) Ersun Yanal gelmesinde.. Aman aman.. |
tabi canin muhahahahah gelde gülme |
Co Adriaanse gelsin. |
başkan gidecek. |
luce gittiği her takımı şampiyon yapmış bir teknik adam.Sonuna kadar desteklerim gelmesini.Ancak bu yönetim bu oyuncularla bu iş yürümez!! takımda tek oynayan ernst.. |
Zaten teknik direktör değişikliği gündeme geldiği zaman basın hemen daum ve luce ismini ortaya atıyor |
luce biçilmiş kaftan inş. denizli gider imparator luce bjk ye gelir |
denizli bu sezon kalmali bu saatten sonraki hoca degisikligi besiktasa herseyini kaybettirir en azindan devre arasina kadar kesinlikle denizli kalmali tekrardan sacmalanmaya baslanilmamali |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |