![]() |
Ve Tabata Bunalımda http://www.fotomac.com.tr/2009/09/21...C966E6BB3x.jpg Büyük umutlarla alınan Tabata, Kayserispor maçını da ıslıklar arasında terk etti. Yüksek maliyeti nedeniyle eleştirilen tecrübeli oyuncunun maçtan sonra ağlamaklı hale geldiği, soyunma odasında kimse ile konuşmadığı öğrenildi. Tabata'nın yakın çevresine, "Ben sihirbaz değilim. Tek başıma takımı kurtaramam. Hepimiz suçluyuz" diyerek dert yandığı belirtiliyor. |
ne olduki bunalıma girdi Daha dur beklentilerimizi karsılayacaksın Tabata |
doğru söyluyor sihirbaz değil hepsi suclu yönetimden teknık trektöre kadar ama bize lazımsın çabuk çık bunalımdan ;) |
adamın suçu neki ıslıklanıyor.suç onda deil onu alanda.beşiktaş adma teklif yapmış adamda gelmiş hayırmı dicekti. |
Adamı ıslıklamanın bence bi anlamı yok, çünkü tabatanın suçu ne ki.. Onu 8 milyon euro gibi yğksek bir bedelle alan yönetimdedir hata !!! |
zaten yönetime tepki olsun diye ıslıklandı.açıkça ben ıslıklamadım bjk nin hiçbir futbolcusunu da ıslıklamam ama çıkarken alkışlamadım da.yazık ki medyanın etkilerini çok güzel görüyoruz.sezon öncesi bobo-tabata-nihat-batugol-delgado-ferrari-ismail çok iyi baskı altına sokuldu |
ulan iyi bir transfer yapacak yönetici yokki gitsinler biraz haydun üstünelden örnek alsınlar nasıl transfer yapılır. nerde kolay alınabilir futbolcu var onu alıyorlar hemde kazık fiyatlara.. ! (YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER) |
Islıklanması yanlış değil bence.8 milyon avroluk bir adamdan 8 milyon edecek bir futbol oynamasını beklemiyorum.Ama bu kadar da kötü olmamalıydı:@ |
takımı kurtarmak için getirildin kardeşim tabiki takımı kurtaracaksın işin ne? |
Umarım o formanın agırlıgını kaldırırsın yoksa yazık olacak sana verılen o paralara ve sana |
Türkiye`de Saat: 21:05 . |